VALİ ÇAKACAK VATANDAŞLARLA BULUŞTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VALİ ÇAKACAK VATANDAŞLARLA BULUŞTU


 

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Halk Toplantısında vatandaşlarla bir araya gelerek; onların sorun ve taleplerini dinledi.

Valilik Hizmet Binası Konferans Salonunda düzenlenen Halk Toplantısına Vali Özdemir Çakacak ile birlikte vali yardımcıları, merkez ilçe kaymakamları, ilimizde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının bölge ve il müdürleri ile çok sayıda mahalle muhtarı ve vatandaş katıldı.

HALK GÜNLERİ OLACAK
Toplantı öncesinde bir konuşma yapan Vali Çakacak; önümüzdeki dönemde önceden belirlenen günlerde Valilikçe ‘Halk Günü’ adı altında toplantılar düzenleneceğini belirterek; bu toplantıların amacının vatandaşın istek ve taleplerinin birinci elden dinlenilmesi, sorunların çözüme ulaştırılması, varsa eksikliklerin giderilmesi ve taleplerin yerine getirilmesi olduğunu ifade etti.
Konuşmasının sonunda, söz konusu toplantıların ilçe bazında kaymakamların başkanlığında da ayrıca devam edeceğinin altını çizen Vali Özdemir Çakacak, “Bu toplantılarda vatandaşlarımızın istek ve taleplerini almak üzere daire müdürleri de hazır bulunacak, sözlü ya da yazılı olarak tarafımıza iletilen talepler mutlaka değerlendirilecek, kısa vadede çözümlenebilecek olanlar hemen çözüme kavuşturulacak, orta ve uzun vadede çözülebilecek olanlar da programa alınarak titizlikle takip edilecektir” şeklinde konuştu.
Vali Özdemir Çakacak, konuşmasını tamamlamasının ardından vatandaşlara ve muhtarlara tek tek söz vererek, onların sorun ve taleplerini dinledi. Vatandaşlarla yakından ilgilenerek onları ilgiyle dinleyen Vali Çakacak, sorunların bir an önce çözüme ulaştırılması için kamu kurum ve kuruluş amirlerine talimat verdi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA