Başkan Tuna’dan kan bağışına destek | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Başkan Tuna’dan kan bağışına destek


 

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Türk Kızılayı tarafından başlatılan “1 Ünite kan 3 Can” kampanyasına kan vererek destek oldu.

Belediye Meclis Üyeleri ve personeliyle birlikte kan bağışında bulunan Belediye Başkanı Hamit Tuna, tüm vatandaşları da kan stokları biten Türk Kızılayı’na kan bağışı yapmaya davet etti.

Kan’ın her an ihtiyaç duyulan ve hiçbir şekilde üretilemeyen bir madde olmasından dolayı bu konuda herkesten duyarlı olunmasını isteyen Belediye Başkanı Hamit Tuna: “Türk Kızılayı Mersin Şubemizin depolarında kan stokları bitmesinden dolayı biz de Toroslar Belediyesi olarak belediye meclis üyelerimiz ve personelimizle destek olmak istedik. Halkımızın bu konuda duyarlı olması yönünde kan bağışında bulunduk. Kan hiçbir şekilde üretilemeyen, her an herkesin ihtiyaç duyabileceği ve stokta bulunması gereken bir maddedir. Allah kimseyi hastalığa düşürmesin ama tüm halkımızı kampanyaya destek olmaya çağırıyoruz. Kan bağışı yapan tüm personelimize ve hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Türk Kızılayı Mersin Şubesi Sekreteri Emin Levent Türkili de duyarlı davranışından dolayı Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’ya teşekkür ederek: “Türk Kızılayı Mersin şubesi olarak Kan stoklarımız tükendiğinden dolayı Toroslar Belediye Başkanımız Sayın Hamit Tuna’ya bu konuda çağrıda bulunmuştuk. Ve kendisi de çağrımıza yanıt vererek personeliyle birlikte kan bağışında bulundu. Böyle zor günlerde birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerekiyor. Buna örnek olan Belediye Başkanımız Sayın Hamit Tuna’ya teşekkür ediyoruz” dedi. (Bültendir)

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA