FAYTONLARA PLAKA TAKILDI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

FAYTONLARA PLAKA TAKILDI!


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kentte turizm amaçlı hizmet veren faytonların kontrollerini sıklaştırarak, plaka sistemi uygulamasına geçti.

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı tarafından kentin turistik imajına renk katan faytonları sınırlı sayıda tutmak, kayıt altına almak ve çalışmalarını düzenlemek amacıyla başlatılan uygulamalar kapsamında faytonlar plakalandırıldı.
Öte yandan Mersin’in özgün kültürel kimliğini koruyarak, kaliteli hizmet verilmesini sağlamak ve modern bir görüntü oluşturmak amacıyla bütün fayton arabaları bayrağımızın rengi olan kırmızı beyaza büründü. 
Kentin belirli noktalarında turizm amaçlı hizmet veren faytonların güzergâhlarının belirlendiği, izinli ve kontrollü çalışmalarının sağlandığı uygulama ile faytonların sayısı 18 ile sınırlandırılıyor ve plaka sistemi ile hangi plakalardan kimin sorumlu olduğunu takip ediliyor. Uygulama ayrıca ulaşımda kullanılan hayvanların bakımlı olmaları ve sağlık kontrollerinin takip edilmesini de sağlıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA