TIKIŞ TIKIŞ YOLCULUK! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TIKIŞ TIKIŞ YOLCULUK!


 

Mersin – Adana arasında 6 tren seferi kaldırıldı! Azalan seferler nedeniyle tıkış tıkış yolculuk yapmak zorunda kalan yolcular duruma isyan etti!

Mehmet Nabi Batuk

Mersin – Adana arasında yapımına devam eden 4 şeritli tren yolu inşaatı nedeniyle tren sefer sayısı 29’dan 23’e düşürülürken, trenlerde yolcu yoğunluğu arttı. Adana’dan Mersin’e saat 11.00’den sonra, Mersin’den Adana’ya ise saat 12.00’den sonra yapılan seferler 1 saat arayla yapılmaya başlandı. Bu durum yolcuların tepkisine neden oldu. Sefer sayısının azaltılması ile hem ulaşımın kısıtlandığını hem de azalan sefer sayısı nedeniyle yoğunluk oluştuğunu söyleyen yolcular, doluluk oranının da artmasından şikayet etti. Bu durumun bir an önce giderilerek, hizmet kalitesinin arttırılmasını isteyen yolcular, konuyla ilgili önceden bilgilendirme yapılmamasının da mağduriyetlere neden olduğunu belirterek, bundan sonraki çalışmaların yolculara önceden duyurulmasını istediler. 
Mersin ile Adana arasında gerek çalışan gerek yaşayan çok sayıda insan nedeniyle günde binlerce kişi özellikle trenle yolculuk yapıyor. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA