ÜRETEN KADINLAR İÇİN SÖYLEDİLER | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÜRETEN KADINLAR İÇİN SÖYLEDİLER


 

Mersin Polifonik Korolar Derneği Korosu, Umut Işığı Korosu ve Mezitli Belediyesi Sanat Evi Çocuk Korosu şarkılarını Mezitli Kadın Üretici Pazarı’nda söylediler.

Mezitli Belediyesi Kadın Üretici Pazarı çok özel bir etkinliğe sahne oldu. Mersin Polifonik Korolar Derneği bünyesinde kurulan Umut Işığı Korosu ve Mezitli Belediyesi Sanatevi Çocuk Korosu şarkılarını Kadın Üretici Pazarı’nda ki kadınlar ve pazara alışveriş için gelen vatandaşlar için söyledi.

“AYDINLIK VE ÇAĞDAŞ GELECEĞİ BURADA GÖRDÜK”
Çok özel bir etkinliğe imza atmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Polifonik Korolar Derneği Başkanı Selma Yağcı, “Biz buradaki kadınların aydınlık bakışlarından ve çağdaşlığından çok etkilendik. Ne iyi etmişiz de böylesi Cumhuriyet kadınları ile bir araya gelip şarkılar söylemişiz. Şimdi geleceğin ne denli aydınlık ve çağdaş olduğunu görerek umut dolu olarak ayrılıyoruz aranızdan. Buradan size söz veriyorum her hafta pazara gelerek sizlerle şarkı söylemesek de ziyaret etmek için bir araya geleceğim” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA