’İŞE GİDİYORUM’ DİYE ÇIKTI, 55 GÜNDÜR KAYIP! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

’İŞE GİDİYORUM’ DİYE ÇIKTI, 55 GÜNDÜR KAYIP!


 

Mersin’de yayladaki ailesini telefonla arayarak "Çalışmak için Samsun’a gidiyorum" diyen gençten 55 gündür haber alınamıyor.

Oğlunu her yerde arayan baba Arif Kara, “Bu bekleyiş çok zor. Oğlumun bulunmasını istiyorum" dedi. 

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesi Yanpar Mahallesi'nde ikamet eden 25 yaşındaki Mustafa Kara, 55 gün önce annesini telefonla arayarak, "Samsun'a çalışmaya gidiyorum" diyerek evden çıktı. O günden bu yana Mustafa'dan ne bir telefon ne de haber alabilen aile, çocukları için kayıp başvurusunda bulundu. Oğlunun sesini en son 55 gün önce telefonda duyduklarını söyleyen baba Arif Kara, “Oğlum daha önce böyle bir şey hiçbir zaman yapmadı. Bize nereye gitse, nerede olsa söylerdi. Ancak oğlum çok iyi niyetli, saf ve temiz bir çocuk. O yüzden oğlumu kolaylıkla kandırabilirler. Çünkü benim oğlum biz yaylada olduğumuz zamanda her gün annesiyle telefonda konuşurdu. Bir gün bile aksatmaz, sesini duyardık. Kötü düşünmek istemiyoruz ama aklımıza kötü şeyler de geliyor. Belki biri zorla götürmüş de olabilir. Yoksa her gün konuşan çocuktan 55 gündür elbet haber alınırdı. Başına bir iş gelmese mutlaka birinden telefon bulur, bize ulaşır ve iyiyim derdi" şeklinde konuştu.
Artık eve zorla gittiğini söyleyen baba Kara, “55 gündür içimiz yanıyor. Böyle sonuç olmadan beklemek gerçekten çok zor. Oğlumun ne yaşadığını biliyoruz ne de başına bir şey geldiğini biliyoruz. Artık ailece oğlumun yaşadığından endişe duymaya başladık. Yetkililerden yardım istiyorum. Ne olur oğlumu bulun" diye konuştu. Kara, ayrıca oğlunu görenlerin güvenlik güçlerine haber vermesini istedi. (İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA