Mersin BŞB Gelişim evinde güldü | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin BŞB Gelişim evinde güldü


 

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde 13.hafta bugün oynanan karşılaşmaların ardından geride kaldı. Mersin BŞB Gelişim Takımı, Urla Belediyesi’ni evinde 79 – 77 yendi.e Kadınlar Basketbol Ligi’nde 13.hafta bugün oynanan karşılaşmaların ardından geride kaldı. Mersin BŞB Gelişim Takımı, Urla

GİZEM EKİCİ

Mersin Edip Buran Spor Salonu’nda oynana karşılaşmaya ilgi yoğun oldu. Mersin’in perileri bu maçla galibiyet sayısını 9’a çıkartırken, ulaştığı 22 puan ile de ligde 5’inci sırada yer aldı.

TKBL'de 14'üncü hafta maçları 9, 10 ve 11 Aralık tarihlerinde oynanacak.

9 Aralık Cuma günü Ankara Arı Koleji Spor Salonu'nda Çankaya Üniversitesi saat 14.00'te başlayacak maçta Mersin temsilcilerinden Kurtuluşspor'u ağırlayacak.

Aynı gün 17.00'de başlayacak maçta ise Mersin Üniversitesi Spor Salonu'nda Mersin Üniversitesi ile OGM Orman Gençlik karşılaşacak.

10 Aralık Cumartesi günü ise Samsun Yeni Yaşar Doğu Spor Salonu'nda saat 13.00'te 55 Gençlik - Mersin BŞB Gelişim ile karşılaşacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA