“ELEKTRİK KESİNTİLERİ SİLİFKELİLERİ CANINDAN BEZDİRDİ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“ELEKTRİK KESİNTİLERİ SİLİFKELİLERİ CANINDAN BEZDİRDİ”


 

Elektrik kesintilerinin Silifke esnafı başta olmak üzere vatandaşları canından bezdirdiğini açıklayan CHP Silifke İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, ilçede sürekli hale gelen elektrik kesintilerine tepki gösterdi.

CHP İlçe Başkanı Uçar, Silifkelileri canından bıktıran elektrik kesintileri için AKP iktidarına çağrıda bulundu: “Silifke’de ne zaman yağmur yağıp ne zaman rüzgâr esse elektrikler anında kesiliyor. Ya bir taraftan trafo yangınları çıkıyor ya da elektrik kabloları kopuyor. AKP iktidarının özelleştirmeli hizmet anlayışı bu olsa gerek” dedi.

Haber Merkezi

Silifkelileri canından bıktıran elektrik kesintileri için AKP iktidarına çağrıda bulunan Uçar, 30 “TL kullanılan bir elektrik faturasını vergilerle, algılarla 100 TL göndermeyi biliyorlarsa, bu elektrik kesintilerine de çözüm bulmaları gerekiyor. Vatandaş cebinde ki üç kuruşu elektrik veya su faturasına öderken, aldığı hizmetten de kalite bekliyor. Halkımızın böyle mağdur edilmesini istemiyoruz. İktidar özelleştirmelerle zamların faturasını vatandaşa kesmeye devam ederken, kaşıkla verip kepçeyle almayı bırakmalıdır” dedi.

“GEREKİRSE EYLEM VE YÜRÜYÜŞLERLE HALKIMIZI BİLGİLENDİRECEĞİZ”
Silifke’de elektrik kesintilerinin peşini bırakmayacağını belirten Uçar, “Milletvekillerimizin bu konuyu acilen meclise taşıması ve gündeme getirmesi gerekiyor. İlçemizin özellikle yoğun elektrik kesintisi yaşanan semtlerinde hayat durma noktasına geliyor. AKP iktidarı her şeyi özelleştirerek, kaliteli hizmet geleceğini anlatırken, vatandaşların bu sorununa yanıt verememesi de ne durumda olduğunun açık bir göstergesidir. Günlük hayatı ciddi derecede olumsuz etkileyen elektrik kesintisinin sebebini öğrenmek isteyen vatandaşlarımızı Alo 186 hattı bile meşgule almaktadır. AKP’nin Mersin Milletvekilleri ve iktidarın ilçe yetkilileri barajları, gölleri, yolları yapacağız vaatleri verirken, bir elektrik kesintisine bile çare bulamıyorlar. Enerji-Sa başta olmak üzere bütün yetkili mercilerin bu elektrik sorununa çözüm bulmasını istiyoruz.
Silifke ve çevresindeki elektrik dağıtım işletmesinin özelleştirilmesinden sonra kentimizde ki elektrik arıza ve kesilmelerinde önemli artışlar meydana gelmiş, cadde ve sokak lambalarının önemli bir bölümünün yanmadığı ve şehrin karanlıkta kaldığı halkımızca gözlemlenmektedir. Elektrikteki özelleştirme ve denetimsizlik en çok Silifke’yi yaralamaktadır. Bu soruna çözüm getirilmezse halkımızı bilinçlendirmek adına yürüyüşler ve bilgilendirme toplantıları yapacağız” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA