HAZIRLIKLAR BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HAZIRLIKLAR BAŞLADI


 

8 haftadır galibiyet yüzü görmeyen Mersin İdman Yurdu, Giresunspor maçının hazırlıklarına başladı.

ALİ ŞANLI

Mersin İdman Yurdu, TFF 1. Ligi’nden 14’üncü haftasında Giresunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. 
Dün Teknik Direktör Yusuf Şimşek gözetiminde Tevfik Sırrı Gür Stadyumu’nda yapılan idmanda morallerin bozuk olduğu gözlendi. Şimşek idman öncesi saha içinde oyuncuları ile 15 dakika toplantı yaptı.
Kırmızı-Lacivertliler antrenmana düz koşu ile başlarken, ardından açma-germe ve ısınma hareketleri yapan takım, idmanı yarı sahada çift kale maç ile tamamladı. 
Hafif sakatlıkları bulunan Mihaylov ve Serol antrenmana katılmazken, Eskişehir maçında kırmızı kart gören Gökhan ve Tolga Şahin ise düz koşu yaptılar. 
Öte yandan idmanda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Yusuf Şimşek, “Eskişehir maçı geride kaldı artık. Hatalarımız var elbet ama çok çalışacağız ve Giresun maçını mutlaka kazanacağız. Federasyon sanki bilinçli şekilde maçlarımızı iki haftadır Cuma gününe veriyor, şimdide Pazartesi’ye verilmiş. Çalışan insanlar var, okuyan çocuklar var. Yönetimimiz bunun için başvurularını yapacak. Tüm taraftarlarımızı bizi desteklemeye davet ediyoruz” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA