PERİLER ŞANSIZLIĞI KIRMAK İSTİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

PERİLER ŞANSIZLIĞI KIRMAK İSTİYOR


 

Mersin BŞB Kadın Basketbol Takımı, Çarşamba günü evinde oynayacağı Uni Györ’ü yenerek, Euroleague’deki 4 maçlık mağlubiyet serisine son vermek istiyor.

Geçtiğimiz hafta sonu ligde deplasmanda Botaş'a 68-57 mağlup olan Mersin Büyükşehir Belediyespor, ligdeki 3. mağlubiyetini aldı. Ligde oynadığı 6 maçta 3 de galibiyet elde eden Mersin ekibi, 9 puanla 8. sırada yer alıyor. Çarşamba günü Euroleague A Grubu'nun 5. maçında evinde Macaristan'ın Uni Györ'e takımına karşı oynayacak olan Güney ekibi, bu maçı kazanıp Avrupa'da ilk galibiyeti almak istiyor.

Mersin Büyükşehir Belediyespor Menajeri Melahat Aydın, ligde son 2 maçtır şansız mağlubiyetler aldıklarını ifade ederek, “Takım hem Avrupa hem lig maçı oynadığı için yorgun düşüyor. Daha lig uzun bir maraton. Bir an önce aldığımız bu mağlubiyetleri unutup, önümüze bakmak zorundayız. Önümüzdeki maçlarda alacağımız galibiyetlerle yeniden tırmanışa geçeceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.
Euroleague A Grubu 5. maçında karşılaşacakları Uni Györ maçıyla ilgili de Aydın, “Avrupa'da istediğimiz oyunu ve sonuçları bir türlü alamadık. Oynadığımız 4 maçtan da sahadan mağlubiyetle ayrıldık. Bizi zorlu bir maç bekliyoruz. Belkide bu maç grupta var olma veya olmama maçı olabilir. O yüzden mutlak kazanmamız gerekiyor” dedi 
Aydın, taraftarları Euroleague Kadınlar A Grubu'nun 5. maçında 7 Aralık 2016 Çarşamba günü saat 19.30'da Servet Tazegül Spor Salonu'nda oynayacakları Uni Györ karşılaşmasına da davet etti. (İHA) 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA