Otogarda neler oluyor? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Otogarda neler oluyor?


 

Mersin Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde asılı bulunan ve üzerinde 15 Temmuz Şehitleri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yer aldığı afişin elektrik kesintisinin ardından çalındığı iddia edildi.

Haber Merkezi

Mersin Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde (MEŞOT) sular durulmuyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi ile işletici şirket Şimşek Group arasındaki anlaşmazlık yargı sürecine taşınırken gerilim de bitmek bilmiyor.

Son olarak otogar içerisinde işletici şirket tarafından asılan ve üzerinde 15 Temmuz Darbe Girişimi kahramanı Şehit Astsubay Ömer Halisdemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve diğer 15 Temmuz şehitlerinin bulunduğu afişin 3 Aralık 2016 tarihinde gece 02.38 saatinde yaşanan elektrik kesintisinin ardından kaybolması tartışma yarattı.

Konu ile ilgili olarak sosyal medyada üzerinden açıklama yapan MEŞOT İşletmecisi Şimşek Grup Yönetim Kurulu Başkanı Halit Şimşek, afişin indirilmesi konusunda Mersin Büyükşehir Belediyesi görevlilerince tartışma yaşadıklarını, bir görevlinin kendisine silah çektiğini ve ardından gece yaşanan elektrik kesintisinin ardından afişin kaybolduğunu iddia etti.

Konuyla ilgili karakola bildirimde bulunduklarını da açıklayan Şimşek, “İşin rengi belli olmaya başladı. Karakoldan edindiğimiz bilgiler üzerine gece belediye görevlileri karakolu arayarak, kısa bir süre için elektrik kesintisi yapılacağının bilgisini vermişler. Elektriklerin gece 02.40 civarlarında kesilmesinin hemen ardından Cumhurbaşkanımızın ve Şehit Ömer Halisdemir ile diğer şehitlerimizin yer aldığı afiş otogarımızdan yok oluyor. Anladığımız kadarını söylüyoruz; demek ki afişi yok edenler belediye yetkililerinden aldığı emirle hareket etmişler” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA