Kazan kaynamaya başladı!... | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kazan kaynamaya başladı!...


 

Mersin İdman Yurdu’nda ligin ilk 10 haftasındaki başarısız sonuçların faturası Teknik Direktör Levent Arıkdoğan’a kesilmişti. Aradan geçen 3 haftada kaybedilen puanlar ve kötü futbolun faturasının kime kesileceği merak konusu oldu!

ALİ ŞANLI

TFF 1. Ligin 13. haftasında Eskişehir’de oynanan maçta Mersin İdman Yurdu, 6-0’lık tarihi bir yenilgi aldı. Bu farklı mağlubiyet ile Kırmızı-Lacivertli ekipte başarısız gidişatın faturasının kime kesileceği merak konusu oldu!

Ligin ilk 10 haftasında elde edilen başarısız sonuçların faturası Teknik Direktör Levent Arıkdoğan’a kesilmişti. Aradan geçen 3 haftada kaybedilen puanlar ve kötü futbolun faturasının kime kesileceği tartışmaları alevlendi.

Kulübün kötü yönetiminin üzerine, futbol takımının kötü oyunu eklenince başarısızlık kaçınılmaz oldu. Eskişehir karşısında ligdeki ikinci 6-0’lık mağlubiyetini alan Mersin İdman Yurdu’nda kazan kaynamaya başladı.

MİY Başkanı Ali Tekin ve yönetimine tepkiler her geçen gün artarken, geçmişte başarısızlığın faturası Levent Arkdoğan ve ekibine kesilmişti. Bugün elde gedilen başarısız sonuçların Ali Tekin yönetimine kesilmesi beklenirken, iddialı açıklamaları ile gündem değiştirme çabasındaki Tekin’in izleyeceği yol merakla bekleniyor.

Öte yandan TFF 1. ligin 14. haftası Mersin İdman Yurdu, Giresunspor’u konuk edecek. 

Mersin İdman Yurdu – Giresunspor maçı 12 Aralık 2016 Pazartesi günü saat 18.30 da Mersin Stadyumunda oynanacak. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA