MERSİN’İN SİFTAHI YOK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’İN SİFTAHI YOK


 

Mersin Büyükşehir Belediyespor deplasmanda Familia Schio’ya 7 sayı farkla yenildi.

Bu sonuçla Mersin Büyükşehir Belediyespor 4’üncü yenilgisini yaşadı. Temsilcimiz 7 Aralık Çarşamba günü Macar ekibi Uni Györ’ü sahasında konuk edecek.

ALİ ŞANLI

Kadınlar Euroleague’de A Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediye, İtalyan ekibi Famila Schio’ya deplasmanda 71-64’lük skorla mağlup oldu.
Karşılaşma Nevin ve Zandalasini’nin karşıllıklı basketleriyle başladı. Petronyte’nin üç sayılık basketiyle temsilcimiz 2-5 öne geçti. Mersin Hayes ile farkı arttırsa da Zandalasini ve Anderson ile basketler bulan ev sahibi ekip 5. dakikada skoru eşitledi (10-10). Sottana ile seriyi 8-0’a çıkartan Famila Schio skoru 15-10 yaptı. Temsilcimiz Nevin ve Eldebrink ile 2 dakika kala tekrar öne geçti (15-16). Kalan bölümde Miyem ile skoru eşitleyen ev sahibi ekip son saniye basketiyle ilk yarı 23-21 tamamlandı.
İkinci çeyreğe iyi başlayan temsilcimiz Nevin, Hayes ve Coleman ile 2. dakikada 23-27 öne geçti. Famila Schio Anderson ve Macchi ile farkı azaltırken 5. dakikada 28-30 ile geçildi. İkinci 5 dakikalık bölümde Petronyte ve Coleman ile skor üstünlüğünü sürdüren temsilcimiz, rakibinin öne geçmesine engel olurken soyunma odasına 38-43 üstünlükle gitti.
İkinci yarı karşılıklı basketlerle başladı. Temsilcimiz oyunun kontrolünü eline alırken 3. dakikada farkı 7 sayıya çıkardı (42-47). Famila Schio özellikle Yacoubou’yu topla buluşturarak skor üretti ve 5. dakikada farkı 1’e indirdi (48-49). Mersin Nevin ve Coleman’ın basketlerine ev sahibi ekip Zandalasini ve Miyem ile cevap verince 2 dakika kala 54-53 öne geçti. Kalan bölümde Sottana ile üstünlüğünü koruyan Famila Schio final periyoduna 56-53 önde girdi.
Son çeyreğe Masciadri ve Anderson’un basketleriyle iyi başlayan ev sahibi ekip 3. dakikada farkı 8’e çıkardı (61-53). İlk 4 dakikada Mersin sadece 2 sayı üretirken, Yacoubou’nun da devreye girmesiyle fark çift haneli sayılara yükseldi (64-54). Temsilcimizde Hayes sorumluluk alarak hücumda takımı sırtladı ve farkı 4’e indirdi (64-60). Bu bölümden sonra oyunun kontorlünü iyice eline alan Famila Schio temsilcimizin yaklaşmasına izin vermedi ve maçı 71-64 kazandı.
Bu sonuçla Familia Schio 4. maçında 3. galibiyetini alırken, Mersin Büyükşehir Belediyespor yine kazanamadı ve 4. yenilgisini yaşadı. Temsilcimiz 7 Aralık Çarşamba günü Macar ekibi Uni Györ’ü sahasında konuk edecek.

Famila Schio: Yacoubou 8 sayı-12 ribaunt, Miyem 6 sayı-4 ribaunt, Anderson 14 sayı-6 ribaunt, Zandalasini 17 sayı-5 ribaunt-4 asist, Sottana 16 sayı-4 asist, Bestagno 2 sayı, Masciadri 3 sayı, Macchi 5 sayı

Mersin BŞB: Eldebrink 3 sayı, Hayes 19 sayı-6 ribaunt, Coleman 8 sayı-9 ribaunt, Nevin 18 sayı-7 ribaunt, Petronyte 16 sayı-11 ribaunt,


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA