DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ ANISINA KOŞULACAK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ ANISINA KOŞULACAK


 

Uluslararası Mersin Maratonu’nun 2.si ‘15 Temmuz Şehitleri’ anısına koşulacak

ALİ ŞANLI

Mersin Valiliği himayesinde 11 Aralık 2016 Pazar günü ilimizde düzenlenecek olan 2. Uluslararası Mersin Maratonu’nun bilgilendirme ve lansman toplantısı Vali Özdemir Çakacak’ın katılımıyla yapıldı. Vali Çakacak, ikincisi “Mersin’e koş, Mersin’de koş” sloganıyla düzenlenecek etkinliğin, 15 Temmuz Şehitleri anısına yapılacağını belirtti. 
Etkinliğin geçtiğimiz yıl Avrupa Atletizm Birliği tarafından 5 yıldız ile derecelendirildiğini de anımsatan Çakacak,  organizasyonun bu yıl, geçen yıla göre daha çok katılımla gerçekleştirilecek olmasının memnuniyet verici olduğunu belirtti.

KAYITLAR SÜRÜYOR
11 Aralık 2016 Pazar günü koşulacak olan Mersin Maratonu’na katılacak olan sporcular, 42 kilometre ve 15 kilometre parkurları için 7 Aralık 2016 tarihine kadar 20 TL ücret ile 5 km (halk koşusu) parkuruna katılmak isteyenler ise ücretsiz olarak kaydını yaptırabiliyor.  Vatandaşlar 5 kilometrelik halk koşusu parkuruna 9-10 Aralık 2016 tarihleri arasında Forum Alışveriş Merkezi’nde düzenlenecek olan Maraton Fuarı’nda kayıt yaptırılabilecek.
2. Uluslararası Mersin Maratonu’nda toplam 155 bin 550 TL para ödülü verilecek.  
Ödüller, Maraton, Maraton Türk Sıralaması, Maraton Yaş Grupları, 15 km, 15 km Türk Sıralaması, 15 km Yaş Grupları ve Maraton Bedensel Engelli Tekerlekli İskemle Yarışı kategorilerinde dağıtılacak. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA