İÇELSPOR YENİLMİYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İÇELSPOR YENİLMİYOR!


 

1. Amatör Küme A Gurubunda Şampiyonluğa oynayan İçelspor ile Bozyazı Belediyespor hafta içi karşı karşıya geldi.

ALİ ŞANLI

Ligde namaglup olan İçelspor zirve yarışında zorlu rakibini yenerek, mağlubiyeti olmayan tek takım unvanını sürdürdü. 

Soğuk ve yağmurlu bir havada oynanan maçta 90 dakika boyunca oyunun kontrolünü elinde tutan İçlespor, maçta ilk golü atan ekip oldu. İçelspor’un 1-0 öne geçtiği karşılaşmada daha rahat maç çıkarması beklenirken rakip Bozyazı, geliştirdiği bir kontra atak da eşitliği yakaladı 1-1. İlk yarı bu skor ile tamamladı.

İkinci yarı her iki takımda aynı 11’leri ile sahaya çıktı. Yağan yağmur ile ağırlaşan sahada iki takımda zaman zaman zor anlar yaşadı. İkinci yarıya da ilk yarıda olduğu maça hakim olan taraf İçelspor oldu. Dakikalara ilerledikçe çok istenilen gol gecikince her iki takımında sinirleri gerildi. 90 dakika boyunca iki takımında gol atamadığı karşılaşma orta hakem tarafından 3 dakika uzatıldı. Uzatmanın 91. Dakikasında İçelspor’un lehine verilen penaltı ile ortalık biranda karıştı. Bozyazı Belediyesporlu futbolcular dakikalarca penaltıya itiraz etse de karar değişmedi. İçelspor maçın uzatma dakikalarında kazanılan penaltı atışını gole çevirince 3 puanı kazanan ekip oldu. İçelspor bu maçta 3 puanın yanı sıra yenilmezlik unvanını da sürdürdü.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA