YOL GELDİ TEDAVİ KOLAYLAŞTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YOL GELDİ TEDAVİ KOLAYLAŞTI


 

Hastaneye gidemeyen Kerim Doğruöz’e moral ziyaretinde bulunan Başkan Turgut, bozuk olan mahalle yolunun yapımını sağladıklarını söyleyerek, “Yolu evin hemen yanına kadar getirerek, hastamızın tedavi ulaşımının kolaylaşmasını sağladık” dedi.

Haber Merkezi

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, küçük yaşta menenjit hastalığına yakalanan ve yatağa bağlı kalan 22 yaşında ki Kerim Doğruöz’ü evinde ziyaret ederek moral verdi.
Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, küçük yaşta menenjit hastalığına yakalanan ve yatağa bağlı kalan 22 yaşında ki Kerim Doğruöz’ü evinde ziyaret ederek moral verdi.
Başkan Dr. Mustafa Turgut, Doğruöz ailesinin yaşadığı Seyranlık Mahallesi'ndeki evine, mahalle muhtarı Veysel Yalçın ile birlikte gitti. 7 nüfuslu ailenin 22 yaşındaki çocukları Kerim Doğruöz’e moral veren Turgut, baba Recep Doğruöz ve ailesiyle yakından ilgilendi. 

“HASTANEYE RAHATÇA GİDİP GELEBİLECEK”
Ekrem Doğruöz’ün ailesiyle sohbet ederek, hastanın sağlık durumu hakkında bilgi alan Başkan Turgut, “Mahalle muhtarımızla Ekrem’i yalnız bırakmayarak, moral verelim istedik. Hastalarımızdan sevgi ve şefkatimizi esirgememeyi bir borç bilelim. Özellikle genç yaşta böyle yatağa bağlı kalmak çok zor. Sevdiği insanların, arkadaşlarının kendilerini sürekli ziyaret etmelerini, onunla zaman geçirmelerini isterler. Kendimde bir doktor olarak hem ailemizin hem de hastamızın nasıl bir zorluk içerisinde olduklarını biliyorum. Bizlerde sizler için elimizden geleni yapmaya hazırız. Hastamızın hastaneye gidiş gelişlerinde yaşadığı ulaşım sorununu ortadan kaldırdık. Yolunuzu evin hemen yanına kadar getirerek, hastamızı tedavi günlerinde ambulans rahatça getirip götürebilir. Bütün hastalarımıza şifa, ailelerimize sabırlar diliyorum” dedi.

BABA RECEP DOĞRUÖZ’DEN BAŞKAN TURGUT’A TEŞEKKÜR
22 yaşında ki menenjit hastası Ekrem Doğruöz’ün babası Recep Doğruöz, “Başkanım bizleri ziyaret ederek çok mutlu etti. Hem oğlum Ekrem Doğruöz hem de diğer çocuklarımızla birlikte çok sevindik. Oğlumu tedavi günlerinde yol olmadığı için hastaneye götürmekte zorlanıyor, kucağımda veya sırtıma alarak yola kadar oğlumu taşıyordum. Başkanımız yolumuzu hemen yaptırarak, yolu evimizin yanına kadar getirdi. Allah kendisinden razı olsun. Teşekkür ediyor ve hizmetlerinde başarılar diliyoruz” diye konuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA