İCRAAT YOK LAF ÇOK! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İCRAAT YOK LAF ÇOK!


 

Mersin İdman Yurdu yöneticileri, ayrı ayrı yaptıkları açıklamalar ile gündeme oturdu.

Bir gün önce çok tartışılan MİY Başkanı Ali Tekin’in yaptığı açıklamalar sıcaklığını korurken dün As Başkan Mahmut Karak’ın yaptığı açıklamalar ile bir anda ortalık karıştı. 

Haber Merkezi

Başkan Ali Tekin bir gün önceki yaptığı açıklamada, şanssızlıktan dem vurarak, hedef şaşırttı.
Teknik Direktör Yusuf Şimşek’in iyi bir çalışma programı uyguladığını, ancak kondisyon eksikliğinin bugünden yarına hallolabilecek bir mesele olmadığını altını çizen Tekin, “Kazanamıyor olmaktan dolayı üzerimizde bir baskı var. Oyuncularımız sahada bunun stresini yaşıyor. Üzerimizdeki bu baskıyı atmak zorundayız. Tabi biraz da şanssızlığımızı kırmamız gerekiyor” dedi. Kötü gidişe bir ’dur’ demek zorunda olduklarını, bunun için de gerekli tedbirleri aldıklarını ifade eden Tekin, “Kondisyon eksikliğimizi zamanla gidereceğiz. Tabi bir de uyum süreci var. Bunu da halletmek üzereyiz” dedi. 
Başkan Tekin yaptığı bu açıklamalar ile futboldan ne kadar uzak olduğu ve kurmayları tarafından bilgilendirilmediği net bir şekilde anlaşılırken, As Başkan Mahmut Karak’ın açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.

“TRANSFER TAHTASINI AÇACAĞIZ”
Mersin İdman Yurdu Kulüp As Başkanı Mahmut Karak, düzenlediği basın toplantısında Kulüp CEO’su Haluk Kulaçoğlu ve Kulüp Menajeri Caner Çuvalcıoğlu ile birlikte çok çarpıcı iddialarda bulundu.
Kulübün zor bir süreçten geçtiğini söyleyen Karak, enkaz devraldıklarını söyledi. Karak, “Sizlere projelerimizden bahsetmeyeceğim. Çünkü bunların sizler açısından artık önemli olmadığını düşünüyorum, Elimizden geleni yapıyoruz. Transfer tahtasını en kısa sürede açacağız. Eğer bunu yapamazsak burada olmamızın bir anlamı olmadığını biliyoruz” dedi.

ESKİ BAŞKANLAR TAKIMDAN ELİNİ ÇEKMEDİ
Daha önce görev yapmış olan iki eski başkanın bazı yöneticileri arayarak yönetimden istifa etmeleri yönünde uyardıkları iddiasını gündeme getiren Karak’ın en çarpıcı açıklaması ise eski Başkan Hüseyin Çalışkan’ın kendi yönetimlerine başkan yardımcısı olarak girmesi yönünde ki teklifi oldu. 
Karak, “Sayın Çalışkan bizimle çalışmak istedi. Bunu buradan açıkça söylüyorum. Bizim isteğimiz basın mensuplarının bu kulübün bu duruma neden geldiğini sorgulaması. Bakın bizim evraklarımızın tümü savcılıkta. Evraklarımız Bağımsız denetçiler tarafından tetkik edildi. Bu kulübün paralarının nerelere gittiği bu belgelerde kayıtlı. Zamanı geldiğinde hepsini açıklayacağız”  dedi

8 MAÇTIR KAZANAMIYOR
İdari anlamda bu sıkıntılar yaşanırken futbol takımı ise aldığı seri mağlubiyetler ile Ligin dibine demir attı. Lig'de son 8 maçında galibiyet elde edemeyen Mersin İdman Yurdu maddi problemlerle başladığı ligdeki son 8 maçında 5 yenilgi, 3 de beraberlikle galibiyete hasret kaldı. Kırmızı şeytanlar, ligin 12. haftasını 6 puanla son sırada tamamladı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA