ŞİMŞEK’TEN, KOCAMAZ’A “ZİYARET” TEPKİSİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞİMŞEK’TEN, KOCAMAZ’A “ZİYARET” TEPKİSİ


 

MEŞOT işletmecisi Halit Şimşek, önceki gün yüzlerce belediye çalışanı ile otogarı ziyaret eden Başkan Kocamaz’a sert tepki gösterdi.

SONER AYDIN

Mersin’de geçtiğimiz yıldan bu yana kangren haline gelen Mersin Şehirlerarası Otobüs Terminal İşletmesi, MEŞOT’de sular durulmuyor. MEŞOT işleticisi Halit Şimşek ile Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz arasında ipler geriliyor. MEŞOT işletmecisi Şimşek, Kocamaz’ı 500 taşeron işçisi ile otogarı basmakla suçladı. Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nde konuyla ilgili basın açıklaması yapan Şimşek, “Burhanettin Kocamaz’ın yaklaşık 500 belediye çalışanıyla otogarı adeta basmasının sebebi neydi? Ne istedi? Sonuçta ne aldı ve gitti?” sorularını yöneltti. 

“KAOS ORTAMI YARATMAK İSTİYOR”

Başkan Kocamaz’ın kendisi tehdit ettiğini ve savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu dile getiren Şimşek, “Sözde vatandaştan gelen şikayet üzerine geldiğini iddia eden Burhanettin Kocamaz şimdiye kadar hangi şikayete 500 kişiyle gitmiştir. Diğer yandan aylarca her gün 250 otobüs bu şehrin sokaklarında, caddelerinde, akaryakıt istasyonlarında yolcu indirip bindirdi. Ölümlü kazalar meydana geldi. O zaman Burhanettin Kocamaz teftiş ve denetime niye böyle büyük bir şevkle gitmemiştir. Acaba o kaos ortamı kendisinin arzuladığı bir durum muydu? Şimdi 4 aydır Mersin halkı huzur içinde otogarı kullanarak yolculuk etmekte, otogar esnafı ve biz elele otogarın düzeni için titizlikle çalışmalar yaparken bu olumlu tablo Burhanettin Kocamaz’ı anlaşılan rahatsız etmiş olacak ki yeni bir kaos ortamı içine girmiştir. Kimse yalan ve iftira dolu basın bülteni dağıtarak halkı ve şehrin mülki amirlerini kandırmaya çalışmasın, kimse de benim ve işletmekte olduğum otogar esnafının ezerinden kendi koltuğunu korumak için gündemi değiştirmeye çalışmasın” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA