AKDENİZ BELEDİYESİ KADIN MECLİSİ TOPLANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKDENİZ BELEDİYESİ KADIN MECLİSİ TOPLANDI


 

Akdeniz Belediyesi’nde Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nde düzenlenecek etkinlikler değerlendirildi.

Haber Merkezi

Akdeniz Belediyesi Kadın Meclisi, "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" kapsamında, kentte yapılacak etkinlikleri değerlendirmek ve planlama yapmak amacıyla bir araya geldi. Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Yüksel Mutlu, Kadın Meclis üyeleri ile Akdeniz Kadın Meclisi'ni oluşturan bileşenlerin katıldığı toplantı, belediye konferans salonunda düzenlendi.  
Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Yüksel Mutlu 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü ile ilgili Mersin'de çalışmalar yürütüleceğini belirtti. Mutlu, "Bu coğrafyada bir sıkıntı olduğunda, bunun acısını en çok çekenler kadınlardır. Ve bu daha çok erkek şiddeti olarak karşımızda duruyor. Fakat ben çocuklara yönelik cinsel istismar vakaları ile kadına yönelik şiddet olaylarındaki artışa özellikle dikkat çekmek istiyorum. Bu iki olguyu gündemleştirmemiz gerekiyor. İster memur, ister işçi, isterse de ev kadını olalım, hangi etnik köken ve inanca dahil olursak olalım, 'kadınlık' ortak paydasında buluşmalıyız. Çünkü erkek şiddeti bunları hiç ayırmıyor. Bu açıdan Akdeniz Belediyesi kadın çalışanlarımızın oluşturduğu Kadın Meclisimizi çok önemli buluyorum" şeklinde konuştu.
Toplantı, konferans salonunda bulunan kadınların evde ve aile içinde yaşadıkları kimi olayları anlatması, 25 Kasım'a ilişkin fikir ve önerilerini aktarması, belediyenin kadınlara dönük çalışmalarını değerlendirmesinin ardından sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA