ŞİMŞEK GALİBİYET İSTİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞİMŞEK GALİBİYET İSTİYOR


 

TFF 1.Ligin Lig’in 12. haftasında Mersin Stadı’nda Kırmızı Şeytanlar Ümraniyespor ile kozlarını paylaşacak.

ALİ ŞANLI

Mersin İdman Yurdu’nda cezası biten Mitroviç sahada olacak. Mersin Stadı'nda 17.30'da başlayacak zorlu karşılaşma TRTSPOR’dan naklen yayınlayacak.
Muhtemel 11’ler

Mersin İdman Yurdu: Mihaylov, Serol Demirhan, Mahmut Metin, Pedriel, Tolga Şahin, Abdulkadir Korkut, Hakan Olkan, Nurullah Kaya, Mitroviç, Güven Varol, Melih Gökçek
Ümraniyespor Burak Öğür, Timur Temeltaş, Serdar Özbayraktar, İbrahim Akdağ, Oğuz Ceylan, Mehmet Sedef, Ömer Can Sokullu, A’Beka, Merthan Açıl, Erol Yükseker, Emircan Altıntaş
MERSİN KAZANMAK İSTİYOR
Lige arka arkaya aldığı mağlubiyetlerle başlayan ardından Bolu ve Samsunspor galibiyetleri ile toparlanan Mersin İdman Yurdu önce yönetim daha sonra hoca değişikliğinin ardından kimyası bozulan Mersin İdman Yurdu oynadığı son 5 karşılaşmada galibiyet yüzü göremedi. Geçen hafta deplasmanda Elazığspor’a kaybeden Kırmızı Lacivertliler bugün Ligin 12. Haftasında Ümraniyespor’u konuk edecek. Haftalardır galibiyet yüzü göremeyen Mersin İdman Yurdu bu maç ile şeytanın bacağını kırmak istiyor. Mersin İdman Yurdu 11 hafta oynanan Ligde 2 galibiyet, 3 beraberlik 6 mağlubiyet aldı. TFF tarafından 3 puanı silinen Kırmızı Şeytanların 6 puanı bulunuyor. .Ev sahibi Mersin İdman Yurdu’nda en çok gol atan isim Pedriel oldu 3 gol ile. Ligin 5. Haftasında takımın başına geçen Yusuf Şimşek’ henüz galibiyet ile tanışamadı. Mersin İdman Yurdu evinde 3 maçtır kazanamıyor.
TARİHİNDE İLKİ YAŞIYOR
Tarihinde ilk defa TFF 1.Liginde mücadele eden Ümraniyespor ise son 5 karşılaşma da 2 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. En son evinde oynadığı Sivasspor maçını 4-1 kazanarak dikkatleri çekti. .Ümraniyespor Ligin 11. Haftasına gelene kadar 2 galibiyet,4 beraberlik 5 mağlubiyet aldı toplamda 10 puanı bulunuyor. Ümraniyede İbrahim Akdağ 6 gol atarak takımın en golcü ismi oldu. TFF 1. Lig’de Bandırmaspor ve Ümraniyespor ilk kez yer alıyor. Ligin yenisi olmasına rağmen 1938 yılında kurulan Ümraniyespor 78 yıllık geçmişiyle dikkat çekiyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA