TARSUS’A YENİ TAZİYE EVİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS’A YENİ TAZİYE EVİ


 

Tarsus Belediyesi tarafından Bahçe Mahallesi’nde yaptırılan taziye evinin temeli yarın törenle atılacak.

Haber Merkezi

Kılınacak Cuma namazının ardından Bahçe Mahallesi’nin ihtiyacı olan taziye evinin temelinin atılacağını belirten Belediye Başkanı Şevket Can, törene tüm Tarsusluların davetli olduğunu belirtti.
Başkan Can, “Göreve geldiğimizden bu güne kadar 17 hizmetin açılışını gerçekleştirdik. Mahallelere yapacağımız hizmetler konusunda mahalle sakinleriyle ve muhtarlarımızla görüşüyoruz. Bahçe Mahallesi sakinlerimiz taziye evi isteklerini bize ilettiler. Bizde taziye evi konusunda üzerimize düşen görevi yaptık” ifadelerini kullandı.
Hizmetlere hız kesmeden devam ettiklerini belirten Başkan Can, “Her mahallemize eserler bırakmak istiyoruz. Bundan daha önemlisi de bu 179 mahalle de hiçbir ayrım yapmadan el ele gönül gönüle yaşamak istiyoruz. Biz, elimizdeki her türlü imkanı Tarsus’ta yaşayan vatandaşlarımızın daha rahat, daha temiz ve güvenli bir şehirde yaşayabilmesi adına seferber ediyoruz. Şehrimizin ihtiyaçlarına göre hizmetlerimiz artarak devam edecek ve bizlere güvenen insanlarımızın bu güvenlerini boşa çıkarmamak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. 25 Kasım Cuma günü Cuma namazının ardından temelinin atacağımız Bahçe Mahallesi taziye evinin temel atma törenine tüm hemşerilerimi davet ediyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA