MERSİNE ÖFKE KUSTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİNE ÖFKE KUSTU


 

Tarsus İdman Yurdu içerde oynadığı Sakaryaspor mağlubiyetinden çok Mersin’den gelen Sakaryaspor’a destek veren taraftara üzüldü. Önder Ege maçın ardından yaptığı toplantıda kızgınlığını dile getirdi.

Ege özellikle Mersin'den maça gelerek  tribünde provakasyon yaratan bir takım Mersin İdman Yurdu Taraftarına sert sözler kullandı.Başkan Önder Ege , taraftarın gösterdiği destekten dolayı son derece mutlu olduklarını dile getirirken ,verilen destekle takımın 2.yarı toparlandığını ancak maçın son bölümünde gol ararken, santrası olmayan şanssız bir golle maçı 3-2 kaybettiklerini dile getirdi.Beklenmedik bir sonuç ile ilk yarıyı geride kapadıklarını aktaran başkan  Ege , 2.yarının hemen başında baskıyı kuran oyunculara yönelik,  Rakip oyuncuların sert faullerin olduğunu ve b şekilde maçın bir çok bölümünde temponun düştüğünün de altını çizdi.Ligin 13.haftasında karşılaşılan Sakarya Spor maçının ligin üst sıralarını yakından ilgilendiren bir maç olduğunu da vurgulayan Başkanımız Önder Ege '' Top yuvarlaktır ve köşesi yoktur.Bazılarının asla ömür boyu anlayamayacağı şekilde, Simon Cuper'in dediği gibi futbol asla sadece futbol değildir.'' Dedi.
MERSİN İDMAN YURDU TARAFTARLARI PROVAKE ETTİ.
Rakibimiz Sakaryaspor ile kardeş olduklarını dile getiren bazı Mersin İdman Yurdu taraftarlarının yarattığı taşkınlığa da değinen Başkanımız Önder Ege '' Onları kınamaya dahi gerek duymuyorum,kendilerine yakışanı yapmışlardır.Maçı provoke eden MİY şürekasını, Sakarya taraftarı ile birlikte Allah'a havale ediyorum. Ayrıca MİY taraftarını kendi bayrakları ile maça alan güvenlik güçlerine de sitemlerimizi sunuyoruz.''sözlerini kullandı.
Başkanımız Önder Ege sözlerinin devamında '' Bizden kat be kat fazla bütçesi olan,arkalarında valisi,şusu busu olanlara karşı gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz.Başta ne söz verdik,önce takım olacağız dedik.Bu yönde yürümeye devam edip,23 yaş ortalaması olan bu genç kadromuzla her geçen gün takım olma yolunda mesafe kat ettiğimizi görüyoruz.
Taraftarımıza,teknik heyete,yönetici arkadaşlarıma ve genç futbolcu kardeşlerimize güveniyorum.İyi ve kötü günler olur ama bu camia hep ayakta kalır.Tarsus İdman Yurdu camiası asla bir mağlubiyetle yıkılmaz. Bunu asla bir camia olamayan MİY gibi takımın taraftarı da anlayamaz.'' '' Tarsus İdman Yurdu taraftarı üzülmesin , Futbolu hiç kimse At gözlüğü ile seyredermez . Takımın ve camianın hangi koşullarda başarıyı yakaladığını da TİY'un vefakar  taraftarı bilmektedir. Ve bu  dediklerimi iyi anlayacaktır çünkü bu taraftar hepsini yaşamıştır.Başarıyı da hezimeti de,ama ayakta kalmıştır.Başta Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'a ve Tarsus Belediye Başkanımız Sayın Şevket Can olmak üzere,bize her zaman destek olanlara bir kez daha teşekkür ediyorum. Allah'ın izni ile yolumuza devam ediyoruz.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA