TAHTA KAPALI AMA TRANSFER YAPTIK! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TAHTA KAPALI AMA TRANSFER YAPTIK!


 

Transfer tahtası açılmamasına rağmen Mersin İdman Yurdu ilk transferini yaptı!

ALİ ŞANLI

Mersin İdman Yurdu Elazığ deplasmanından kötü futbolla beraber gelen mağlubiyet moralleri bozsa da 12. Hafta evinde oynayacağı Ümraniye maçının hazırlıklarına başladı. 
TFF 1. Lig'in 12. haftasında kendi evinde Ümraniyespor'u ağırlayacak olan Kırmızı Şeytanlar, 15 gün aradan sonra Mersin’de ilk idmanına çıktı. Takım, Macit Özcan tesislerindeki idman sahalarının bakıma alınması nedeni ile Tevfik Sırrı Gür Stadında ilk idmanını yaptı. Antremana 5’e 2 top kap kapmaca ile başlayan Kırmızı Lacivertliler daha sonra dar alanda taktik çift kale yaptı. Elazığspor maçında ilk 11’de oynayan Tita, Pedriel, Nurullah, Hakan, düz koşu yaparak idmanı tamamladı. Arka adalesinde hafif sakatlığı olan Serol ise idmana katılmayarak dinlendi. Uzun süredir sakat olan Enes ise her geçen gün daha iyi olduğunu söyledi. Takımdan ayrı düz koşu yapan Enes Ocak ayında tam olarak hazır olacağının müjdesini verdi.
Öte yandan Osmanlıspor forması giyen ama sakatlıklarla boğuştuğu için takımıyla anlaşarak yollarını ayıran Soro da, Mersin İdman Yurdu ile idmana çıkmaya başladı.
Ancak bu durum akıllara MİY’in 2015-2016 sezonunda başında Balıkesirspor’dan transfer ettiği 29 yaşındaki Isaac Promise’yi getirdi. Promise, transfer yasağı nedeniyle forma giyemese de her antrenmanda yerini almıştı. 
Transfer tahtası kapalı olmasına rağmen futbolcu deneyen Kırmızı Şeytanlar daha önce İsaac transferinde olduğu bu oyuncuyu da oynatmadan gönderirse ikinci defa aynı hatayı yapmış olacak. Mersin İdman Yurdu’nda bir başka transfer ise Camspor’dan alınan oyun sitili ve fiziği ile Emre Mor’a benzetilen Bekir’de ilk idmanına çıktı.

“DİRİLİŞ MAÇIMIZ OLACAK"
Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, öncelikle Elazığ maçını değerlendirerek, “Sonucun tek sorumlusu benim. Oyuncularımız elinden geleni yaptılar. Demek ki biz tam olarak takımı hazırlayamamışız” diyen Şimşek, “Ancak bizde pes etmek yok, devam edeceğiz. Devre arasına kadar alabileceğimiz maksimum puanları alacağız. Bunun telafisini de inşallah Ümraniyespor maçıyla yapacağız” dedi. 
Ümraniyespor maçı ile ilgili olarak ise Şimşek, “Gerçekten bizi sevenleri, destekleyenleri epey bir üzdük. Yapacağız şeyler vardı, yapamadık. Bunların telafisi Ümraniyespor. Ben buradan söz veriyorum, futbolcu arkadaşlarım adına da söz veriyorum. Bu maç bizim tekrardan doğuş, diriliş maçımız olacak. Bütün Mersin'i bizi desteklemeye bekliyoruz. Onlara güzel bir galibiyet hediye etmek istiyoruz. 3 haftadır buradayız ama bir galibiyet elde edemedik. Onun için onları stada bekliyoruz, güzel bir galibiyet hediye etmek için” ifadelerini kullandı.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA