BİR DEDİĞİ BİR DEDİĞİNİ TUTMUYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BİR DEDİĞİ BİR DEDİĞİNİ TUTMUYOR!


 

Kongre transfer tahtasını 6 saniyede açacağını söyleyen MİY Başkanı Ali Tekin, dün ise “Tahtayı açmak için elimizden geleni yapıyoruz” diyerek kafalarda soru işaretleri yarattı.

Mersin İdman Yurdu Kulübü Başkanı Ali Tekin, takımın idmanını izleyerek, kulüple ilgili açıklamalarda bulundu. Transfer tahtasıyla ilgilide konuşan Tekin, “Son aldığım hesaplamalara göre faiziyle, avukat masraflarıyla birlikte 15 milyon 500 bin lira civarında bir borcumuz var. Bunlarla ilgili 2 kişilik ekibimiz İstanbul’da 20 gündür bir çalışma yapıyor. Şu anda ekonomik olarak bir hazırlık içerisindeyiz. Yapabilip, yapamayacağımızı birkaç gün içerisinde söyleyeceğiz. Yapmaya çalışacağız. Bu kulübün transfer tahtası kalkacaksa el ele verip bir şeyler yapmalıyız. Bu 15-16 milyon borç kolay bir borç değil. Tabi bu borcu taksitlendirme de yapabiliriz. Eğer bir 7 milyon civarında para olursa tahtayı açarız. Bu para da Mersin için zor bir rakam değil. Ancak zamanla yarışıyoruz. Zaman geçtikçe de aleyhimize çalışıyor. Şu anda ikna edemediğimiz insanlar var. Bu işin zor olduğunu biliyoruz, inşallah kaldırırız. Tabii burada her şey tahtaya bağlı değil. Bir tek sorunumuz tahta olsa kaldıralım gitsin. O kadar çok sorun o kadar çok problem var ki yazsam 50 sayfa problem çıkar. Hep sorunlardan dolayı bir sürü problem birikmiş. Biz bu sorunlara eğilmeye çalışıyoruz. Her gün bir şey yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

“BU KULÜBE 2011 YILINDAN BERİ KİMSE HESAP SORMAMIŞ”
Öte yandan Tekin, takımın genel olarak 100 milyon lira civarında borcu olduğunu tahmin ettiğini söyledi. “Kulüp bir yere gelecekse el ele verip bu takımı ayakta tutmalıyız” diyen Ali Tekin, “Bu kulübe 2011 yılından beri kimse hesap sormamış. Biz geldikten sonra istiyoruz gelsinler bizden hesap sorsunlar, biz cevap verelim. Biz geldikten sonra kulübümüzde elden para olayını bitirdim, sadece bankadan yapıyoruz. Dolayısıyla hesap herkese açık. Daha önce paranın nereye harcandığı belli değildi” diye konuştu. Tekin, kulüp binası ve tesisle ilgili de çalışmalarını sürdürdüklerini, en kısa sürede bununla ilgili de neticeye varacaklarını söyledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA