ZİRVE RENKLENDİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ZİRVE RENKLENDİ!


 

BAL Ligi’nde MESKİ ve Silifke Belediyespor maçında zirveye bir adım daha yaklaşan MESKİ olurken, 1.Amatör Küme’de ise Play-Of için mücadele eden iki takımdan Taşucuspor, güçlü rakibi Erdemli’den 1 puan alarak şansını arttırdı.

 

ALİ ŞANLI

Mersin’de haftasonu futbolseverler zirve yarışının yaşandığı Bölgesel Amatör Lig (BAL) ve 1. Amatör Küme’de iki önemli karşılaşmayı yakından takip etti. 
Haftasonu ilk olarak BAL Ligi 5. grupta mücadele eden Meskispor ve Medcem Silifke Belediyespor, Tevfik Sırrı Gür Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. 13 puanla 4’üncü sırada bulunan Meskispor, 15 puanla lig ikincisi olan Silifke ekibini 2-0 yenmeyi başararak önemli bir avantaj elde etti.

MAÇI MOUSSA KOPARDI
Maçın büyük bir bölümünde etkili bir futbol sergileyen ev sahibi ekip aradığı gole ikinci yarıda ulaştı. İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmanın 59. dakikasında sahanın yıldız ismi Moussa Traore’nin sağ kanattan geliştirdiği atakta, altı pas içine gönderdiği topa Caner Eğin dokundu ve takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra ataklarını sürdüren Meskispor 81. dakikada ilk golün asistini yapan Moussa Traore ile farkı ikiye çıkardı. Bu golden sonra sayısız gol fırsatlarından yararlanamayan ev sahibi ekip maçı 2-0 tmamlayarak kendisi için çok önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı.
Meskispor lider Osmaniyespor’un yenilmesiyle çifte sevinç yaşarken lider ile arasındaki farkı da 3’e indirmiş oldu. Ligin en başarılı takımlarından biri olan Medcem Silifke Belediyespor ise 15 puandan kalarak liderlik yarısında önemli bir yara aldı.

AKIN PERFORMANSI MAÇI ÇEVRİMEYE YETMEDİ
1.Amatör Kümede ise Play-Of’a çıkmak isteyen Taşucu, Erdemli’yi sahasında konuk etti.  Ev sahibi ekip Taşucu maça Akın, Burhan, Hasan, Davut, Emre, İbrahim, Ömer Faruk, Mustafa, Uğur, Burak ve Ömür ilk 11’i ile başladı. Taşucu ev sahibi olmanın avantajı ile rakibi Erdemlispor’un üzerine yüklense de çok istediği gol gelmeyince maç başladığı gibi bitti 0-0.  
90 dakika dişe diş mücadelenin olduğu maçta özellikle Taşucu kalecisi Akın’ın Erdemlispor’un kontra ataklarında göstermiş olduğu müthiş performansı ve buna ayak uyduran Davut İbrahim, Emre ve Ömer Faruk’un da maç boyunca bitmek bilmeyen enerjisiyle izlemeye gelen spor severlere keyifli bir maç izlettirdiler.

KARTLAR HAVADA UÇTU!
Müthiş maçta ise her iki takımında mücadelesine yakışmayacak bir şekilde sona erdi. Taşucu ve Erdemlispor’lu oyuncuların maçın son bölümünde sinirlerine hakim olamayınca her iki takımdan birer oyuncu Kırmızı kart ile oyun dışında kaldı
Karttan sonra Taşucu ve Erdemli sporlu sporcuların tahrik edici konuşmalarından sonra olaylar birden büyürken mert ve ömür de kırmızı kart gördü. Toplamda 4 Kırmızı kartın çıktığı karşılaşma olayların dinmesinden sonra ise hakem maçı bitirdi.
Maç sonu açıklamalarda bulunan Taşucuspor’lu teknik adam Erkan Aydın ise “Şaşkınım ne diyeceğimi bilmiyorum. Oynanan futbol ile galip gelemediğimize mi yanayım yoksa maç bitmek üzereyken ortalığın birden karışıp yediğimiz kartlara mı yanayım bilmiyorum. Bu maçla ilgili diyebileceğim tek şey başta Akın, İbrahim, Davut, Emre olmak üzere tüm sporcularımı tebrik ediyorum canını dişine takıp gurur mücadelesi veren futbolcularımızı tebrik ediyorum. Ayrıca tribünlerin önemli bir kısmını dolduran spor severlere bizlere destek oldukları için teşekkür ederim” dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA