Başkan hedef şaşırtıyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Başkan hedef şaşırtıyor!


 

Spor camiasında başarısız süreçlerde yönetimlerin klasik taktiği olan gündem değiştirme çabasına Ali Tekin’de ayak uydurdu.

Hediye EROĞLU

Kulübün sportif açıdan başarısız günler geçirmesinin yanında ekonomik açıdan da iki aylık süreçte adım atılmaması ve transfer tahtasının açılmamasına yönelik eleştirilerin artması ile Tekin, klasik çözüm olarak hedef şaşırtma çabasına girdi.

Kendisinin ve birçok yöneticinin gitmeyerek, takımın yalnız bırakıldığı Elazığspor deplasmanındaki 3-0’lık mağlubiyetin ardından sosyal medyadan açıklamalarda bulunan Tekin, MİY’in yeniden amatör kulüp olarak devam etmesinin planlandığını iddia ederek, 

“Ben ve ekibim 91 yıllık şanlı ve şerefli kulübümüzün kapatılmasına seyirci kalamadık. Ekibimizle beraber bu ateşten gömleği giydik. Bir tünelin içinde güneşi görünceye kadar koşmaya karar verdik. Taraftarımız emin olsun ki biz bu işin altından kalkacağız. Çok kısıtlı bir bütçe ile bütün geçmiş borçları yapılandırarak yolumuza devam edeceğiz. Elektronik icralardan kurtardıktan sonra kulübümüzün kendi ayakları üstünde durabilmesi için gerekli projeleri devreye sokacağız. Bir taraftan da sportif başarının gelmesi için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Açıkça belirtmek isterim ki egolarım ve ihtiraslarım yok. tek düşüncem Mersin İdman Yurdumuzdur. İki aylık bir süreçte şunu net bir şekilde ifade edebilirim ki bir avuç menfaat çetesi bu kulübün başarısız olmasını istiyor Ne yazık ki mersin idman yurdumuza gönül verenler bu durum karşısında hiçbir pozisyon almayıp sessiz kalıyorlar. Büyük taraftarımıza söz veriyorum ki bir avuç menfaat çetesine bir asırlık çınarımızı teslim etmeyeceğiz” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA