16. RANDEVU ELAZIĞ’DA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

16. RANDEVU ELAZIĞ’DA


 

Son olarak 3 yıl önce birbirine rakip olan Mersin İdman Yurdu ve Elazığspor, bugün 16’ıncı kez karşı karşıya gelecek.

ALİ ŞANLI

Son olarak 2012-2013 sezonunda Süper Lig’de birbirine rakip olan Mersin İdman Yurdu ve Elazığspor 3 sezon aradan sonra bugün TFF 1. Lig’de karşı karşıya gelecek. 
Milli maç arasında teknik direktör Ogün Temizkanoğlu ile yollarını ayıran Elazığspor 1.5 yıllık sözleşme imzaladığı eski hocası Bayram Bektaş’la ilk maçına çıkacak. Bu arada Mersin İdman Yurdu ise 9. Hafta öncesinde teknik direktör değişimi yaşanmış Levent Arıkdoğan’ın yerine Yusuf Şimşek görevi teslim almıştı.
Zorlu maça FIFA’nın 6 puanını iade etmesinin moraliyle çıkacak olan ve son 3 haftada 3 puana hasret kalan Elazığspor’a karşılık Kırmızı Şeytanlar ise tam 6 haftadır 3 puan hasreti çekiyor. 10. haftayı 1 puanla kapatan iki takım arasındaki kritik maç öncesinde Mersin İdman Yurdu’nun ise 3 puanı silinmiş durumda.
Süper Lig’den düştükten sonra TFF 1. Lig’de de kötü günler geçiren Mersin İdman Yurdu Elazığ’a 6 puanla ve 16. Sırada geliyor. Geride kalan 10 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenilgi alan Yusuf Şimşek’in takımı attığı 11 gole karşılık kalesinde 22 gol gördü. 6’ncı deplasmanına çıkan Mersin İdman Yurdu, daha önce oynadığı dış saha maçlarında 1 galibiyet, 2 beraberlik ve yenilgi ile 5 puan toplarken, toplam 6 puanının 5’ini deplasmanlardan almış olması ile dikkat çekiyor. Lacivert Kırmızılı takımın en golcü oyuncuları ise 3’er golü bulunan Tolga Şahin ile Bolivyalı oyuncusu Ricardo Pedriel. 

Alt sıraları yakından etkileyecek 5 ve 6 puanlı iki takım arasındaki karşılaşma bugün saat 16:00’da başlayacak ve TRT TÜRK’ten yayınlanacak.

SAKAT VE CEZALILAR
Gökhan Akkan’ın sakatlıktan çıktığı öğrenilen Mersin İdman Yurdu’nda Güven Varol’un sakatlığı ise devam ediyor. Sırbistan’lı defans oyuncusu Milan Mitrovic ise sarı kart cezalısı. Bu arada Teknik Direktör Yusuf Şimşek Elazığspor maçında cezalı olduğu için kulübedeki yerini alamayacak. Mersin İdman Yurdu’n da Tita, ve Güven Varol 3’er sarı kartı bulunan oyuncular.
Elazığ”da ise Sivas maçı öncesi yönetim kararı ile Kaptan Ümit Tütünci ve Kenan Şahin kadro dışı bırakmıştı. Sakat oyuncusu bulunmayan ev sahibi Elazığspor’da Mehmet Yiğit ve Wellington Brito da Silva Tom ise sarı kart cezalısı durumunda. Bordo Beyazlı takımda Onur Güney ve Çağrı Ortakaya 3 sarı kartla ceza sınırındaki oyuncular.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA