GERGİN BEKLEYİŞ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GERGİN BEKLEYİŞ!


 

Yarın kritik Elazığspor maçına çıkacak Mersin İdman Yurdu, bir yandan da transfer tahtasının açılıp açılmayacağının gerilimini yaşıyor.

HEDİYE EROĞLU

Mersin İdman Yurdu TFF 1. Ligin 11’inci haftasında yarın Elazığspor ile yapacağı kritik karşılaşma için hazırlıklarını tamamlayarak, Elazığ’da maç saatini beklemeye başladı. 
Elazığ Atatürk Stadyumu’nda 19 Kasım Cumartesi günü saat 16:00’da oynanacak karşılaşmadan mutlak 3 puan almak için sahaya çıkacak olan Kırmızı-Lacivertliler de defansın önemli ismi Mitroviç sarı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek. TRT Türk’ten naklen yayınlanacak karşılaşmayı hakem Suat Arslanboğa yönetecek. 
Öte yandan karşılaşmanın bilet fiyatları da açıklandı. Elazığspor – Mersin İdman Yurdu maçında; VIP Tribün: 25 TL, Kapalı Tribün: 15 TL, Maraton Tribün: 10 TL, Kale Arkası: 5 TL, Misafir Tribün: 5 TL’den satışa sunuldu. 

TRANSFER TAHTASI AÇILACAK MI?
Öte yandan kulüpte transfer tahtasının açılması ile ilgili çalışmaların da devam ettiği öğrenildi. Mesaisinin büyük bir bölümünü şehir dışında geçirdiği öğrenilen Başkan Ali Tekin’in transfer tahtasının açılması ile ilgili kaynak arayışında olduğu iddia edildi. Teknik Direktör Yusuf Şimşek’in hafta içinde “Transfer tahtasını 15 gün içerisinde açacağız” yönündeki açıklaması ise taraftarlar arasında heyecan yarattı. Ayrıca kulüp binası ve tesisleşeme ile ilgili de önümüzdeki günlerde kulübün bir açıklama yapması bekleniyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA