Kitap Fuarı’nda geri sayım başladı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kitap Fuarı’nda geri sayım başladı


 

Mersin’de bu yıl ikincisi 26 Kasım-04 Aralık 2016 tarihleri arasında düzenlenecek olan CNR Mersin Kitap Fuarı’na ilginin yoğun olması bekleniyor.

GİZEM EKİCİ

Mersin bölgesinin en yeni kitap fuarı olma hedefiyle projelendirilen CNR Mersin Kitap Fuarı, 26 Kasım-04 Aralık 2016 tarihleri arasında CNR EXPO Yenişehir Fuar Merkezi’nde organize ediliyor. Bu yıl 2nci'si düzenlenen CNR Mersin Kitap Fuarı'na 200'ün üzerinde yayınevi 350 marka ile katılıyor. Çocuklara ve gençlere yönelik özel etkinlik alanlarının oluşturulacağı organizasyonda ünlü yazarların katılacağı seminer, söyleşi, imza günleri ile birlikte pek çok etkinlikte organize edilecek.

100 BİN KATILIMCI BEKLENİYOR
Katılımcı firmalar; ülke çapında 30 yıllık tecrübesi ile senede 50 farklı uluslararası fuar gerçekleştiren CNR Holding’in bünyesindeki Pozitif Fuarcılık tarafından Basın Yayın Birliği ile birlikte organize edilecek olan CNR Mersin Kitap Fuarı’na katılarak eserlerini Mersin ve çevre illerden kitap almak için gelecek 100 binin üzerinde kitapseverle buluşturma imkanına sahip olacak. Etkinlik salonlarında veya stantlarda yazarlar hayranları ile bir araya gelebilecek. Etkinlikte yer alacak yazarların ulaşımı Pozitif Fuarcılık A.Ş. tarafından karşılanacak. 
 
FUAR RENKLİ GEÇECEK
Fuara; Yayınevleri, çocuk kitapları yayıncıları, sivil toplum kuruluşları, basın-yayın dağıtım kurumları, üniversiteler & dershaneler, vakıflar, dernekler & birlikler, araştırma & kültür merkezleri, gazete & dergi yayın grupları, yayınevi ve yazar telif ajansları katılacak. 
Türkiye’nin önde gelen 200 yayınevinin 350 markasıyla bir araya gelme imkanı bulacağı etkinlikte; ünlü yazarların katılacağı seminerler, söyleşiler ve imza günleri, çocuklara ve gençlere yönelik etkinlikler düzenlenecek. Fuara; bütün okurların yanı sıra, öğretmenler & öğrenciler, yayıncılar, kitabevleri, kütüphaneciler, tercüme büroları, gazeteciler, yazarlar & editörler, yayınevi ve yazar telif ajansları katılacak. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA