Denizcilerin seçimi kıran kırana geçiyor!


 

Mersin Deniz Ticaret Odası’nda 37 yıl sonra ilk kez iki listeyle gerçekleştirilen seçimde Beyaz Liste 13, Mavi Liste ise 11 meclis üyesi çıkardı. Mecliste Beyaz Listenin adayı Berdan Doğan ile Mavi Liste’nin adayı Murat Uçar başkanlık için yarışacak.

Haber Merkezi

 

Mersin Deniz Ticaret Odası’nda (MDTO) 37 yıl sonra ilk kez iki liste seçimlerde yarıştı. Meslek komiteleri ve oda meclisi üyelerinin belirlendiği seçimlerin ilk etabı sona erdi.

MDTO hizmet binasında yapılan seçimlerde Beyaz Liste, 24 üyeli mecliste 13 sandalye elde etti. Değişim Hareketi’nin Mavi Listesinden ise 11 aday meclisteki yerini aldı. Komitelerdeki yarış da beyaz listenin 6’ya 5 üstünlüğüyle sonuçlandı.

Önümüzdeki günlerde yeni yönetimin belirleneceği mecliste Beyaz Listenin adayı Berdan Doğan ile Mavi Liste’nin adayı Murat Uçar başkanlık için yarışacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  
 

  HABERCİ SPOR
 

 
  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANE
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA

Mersin Haber