Silahlı saldırının görüntüleri ortaya çıktı


 

Mersin’deki belediyelere yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer’in azmettirici olduğu iddia edilen Yeni Parti Mersin İl Başkanlığı ile bir medya kuruluşunun kurşunlanması olayına ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında aralarında Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ve Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer'in de bulunduğu 59 şüpheli gözaltına alındı. Soruşturmanın belediyelerdeki ihale ve doğrudan temin işlemlerine ilişkin yürütüldüğü bildirildi. Ayrıca Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer hakkında husumetlisi olduğu kişilerin iş yerlerine silahlı saldırı düzenlettirdiği gerekçesiyle 'silahlı suç örgütü yöneticiliği' kapsamında soruşturma yürütüldüğü öğrenildi.

 

SALDIRILARI GERÇEKLEŞTİREN 4 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Tuncer'in azmettirici olduğu iddia edilen ve silahlı saldırı düzenlenen yerler arasında Yeni Parti İl Başkanlığı binası ile Çağın Medya adlı bir medya kuruluşunun da olduğu belirlendi. İki adrese yönelik düzenlenen silahlı saldırı anlarının güvenlik kamerasına da yansıdığı ortaya çıktı. Görüntülerde motosikletli şahısların gelerek peş peşe ateş açma anları yer aldı. Görüntülerden yola çıkarak polisin yaptığı çalışmada eylemleri gerçekleştiren 4 şüphelinin gözaltına alınarak 14 Eylül'de çıkarıldıkları mahkemece tutuklandığı öğrenildi. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  
 

  HABERCİ SPOR
 

 
  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANE
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA

Mersin Haber