Silifke’de orman suçlarına karşı denetimler sürüyor


 

Mersin’in Silifke ilçesinde ormanların korunması ve orman suçlarının önlenmesi amacıyla ekiplerin yol kontrol ve önleme aramaları sürüyor.

Haber Merkezi


Mersin Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Silifke Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerince, ormanların kanun dışı müdahalelerden korunması, orman suçlarıyla mücadelede etkinliğin artırılması ve usulsüzlüklerin önlenmesi amacıyla farklı kontrol noktalarında denetimler gerçekleştirildi. Yol kontrol uygulamalarında orman emvali taşıyan araçlar durdurularak sevk pusulası, nakliye, emval ve mesaha kontrolleri yapıldı. Diğer şüpheli araçlarda gerçekleştirilen önleme aramalarında ise herhangi bir usulsüzlüğe rastlanmadı.

Ormanların korunması ve orman suçlarıyla etkin mücadele kapsamında farklı noktalarda gerçekleştirilen önleme aramaları ile yol kontrol uygulamalarının rutin olarak devam edeceği bildirildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  
 

  HABERCİ SPOR
 

 
  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANE
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA

Mersin Haber