Mersin’de 100 bin hap yakalandı


 

Mersin’de bir iş yerine düzenlenen operasyonda yaklaşık 100 bin adet dolu sentetik ecza hapı, 50 bin boş kapsül, 15 kilogram ham madde ile hap imalatında kullanılan makineler ele geçirildi. Operasyonda 2 şüpheli yakalanırken, 1 firari şüphelinin aranmasına devam ediliyor.

Haber Merkezi


Edinilen bilgiye göre, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince, 'Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti' suçuna yönelik kapsamlı çalışma yapıldı. Ekiplerin çalışmaları sonucunda merkez Akdeniz ilçesi Çilek Mahallesi'nde bulunan bir iş yerinde sentetik ecza imalatı yapıldığı belirlendi.

Adli makamlardan alınan arama kararının ardından 'Kaplan Plastik ve Ambalaj' isimli iş yerine operasyon düzenleyen ekipler, yaptıkları aramada sentetik ecza üretiminde kullanılan 2 basma makinesi ve aparatları ele geçirdi. Aramada ayrıca yaklaşık 100 bin adet dolu sentetik ecza hapı, 50 bin boş sentetik ecza hapı kapsülü ve 15 kilogram sentetik ecza ham maddesi bulundu.

Operasyon kapsamında H.C.G. (27) ve F.E.D. (26) isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alınırken, firari durumda olan S.B. (38) isimli şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  
 

  HABERCİ SPOR
 

 
  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANE
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA

Mersin Haber