AÖF güz dönemi vize tarihleri açıklandı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AÖF güz dönemi vize tarihleri açıklandı!


 

Açıköğretim fakültesinde kayıtlı öğrenciler için vize tarihleri yaklaştı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi güz dönemi vize tarihlerini açıkladı!

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesine kayıtlı binlerce öğrenci için 2016-2017 eğitim yılı güz dönemi sınav tarihi yaklaştı. Yeni eğitim öğretim yılının ilk sınavları yapılacak. Öğrencilerin merakla bekledikleri vize tarihleri AÖF tarafından açıklandı.

AÖF SINAVI NE ZAMAN?

AÖF Güz Dönemi vize sınavları 26 Kasım cumartesi ve  27 Kasım pazar günü iki oturumlu yapılacak. Güz Dönemi finalleri ise 14 Ocak cumartesi günü ve 15 Ocak pazar günü iki oturumlu yapılacak.

2016-2017 Öğretim Yılı AÖf tek ders sınavı ise 15 Temmuz cumartesi günü yapılacak.

AÖF'DE 4 YANLIŞ 1 DOĞRUYU GÖTÜRECEK

Anadolu Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, 4 yanlış 1 doğruyu götürecek uygulamasına yeşil ışık yaktı. Gündoğan yaptığı açıklamada “YÖK Ölçme değerlendirme ile ilgili bir standart oluşturmak istiyor. YÖK ün belirlemiş olduğu usul ve esaslara göre bu yıldan itibaren Açıköğretim fakültesi (AÖF) yanlış cevapların doğru cevapları götürme uygulamasını yapacağız. Bu değişiklik sadece bizde değil, ülkemizde eğitim sunan tüm Açıköğretim fakülteleri tarafından uygulanacaktır “ dedi.

Uygulama hayata geçerse sınavda yanlış verilen cevaplardan 4 tanesi 1 doğru cevabı götürecek. Her yanlış cevap 0.25 doğru cevabı eksiltmiş olacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA