Yenişehir’e ‘Yaşlı Yaşam Merkezi” geliyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yenişehir’e ‘Yaşlı Yaşam Merkezi” geliyor


 

Yenişehir Belediyesi Mersinde yine bir ilke imza atıyor. “Yenişehir Belediyesi Yaşlı Yaşam Merkezi” projesinin yapımına başlandı.

Haber Merkezi

50. Yıl Mahallesi 38. Cadde üzerinde kurulacak olan Yaşlı Yaşam Merkezi 18 bin metrekare kapalı alana sahip olacak. İçerisinde 96 adet daire, 5 adet hasta bakım odası, lobi, çok amaçlı salon, hobi salonları, idareci odaları, yemekhane ve pastane bulunacak merkezin dış mekanında ise hobi bahçeleri, kamelyalar, havuz ve kır kahvesi gibi aktivite alanları olacak. Doğalgaz ile ısıtılacak olan bina yaz günlerinde de merkezi klima ile soğutulacak. Merkez 11 katlı olacak ve 200 kişiye ev sahipliği yapacak. 20 milyon TL’lik bir bütçe ayrılarak tamamlanacak olan projenin 2018 yılının ilk aylarında hayata geçirilmesi bekleniyor.
Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç yaptığı açıklamada; “Ev konforunda yaşam alanı oluşturmak için yola çıktık, amacımız, bakıma muhtaç vatandaşlarımızı birbirlerinden fark gözetmeden barındırmak, korumak tedavi etmek ve yaşlılık dönemlerini mutlu geçirmelerini sağlamaktır” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA