Ahmet Kaplan’dan Amerika’da büyük başarı


 

Mersinli milli sporcu Ahmet Kaplan, sezonun son Grand Slam turnuvası olan US Open’da önemli bir başarıya imza attı. Son 4 arasına girmeyi başarabilen Kaplan, büyük bir mücadele ortaya koydu.

Haber Merkezi

 

Amerika Birleşik Devletleri’nde düzenlenen US Open’da mücadele eden Ahmet Kaplan, çeyrek final karşılaşmasında Brezilyalı Leandro Pena ile karşılaştı. Rakibini 7-6 ve 6-2’lik setlerle mağlup eden milli sporcu, turnuvada son dört sporcu arasına kalmayı başardı. Ahmet Kaplan, yarı finalde turnuvanın 2 numaralı seri başı ve 7 Grand Slam tekler şampiyonluğu bulunan Sam Schröder ile karşı karşıya geldi.

Milli sporcu, güçlü rakibi karşısında mücadele etmesine rağmen korttan 6-3 ve 6-1’lik skorla mağlup ayrıldı. Bu sonuçla Ahmet Kaplan, sezonun son Grand Slam’i US Open’a yarı finalde veda etti.

US Open’da gösterdiği performansla dikkat çeken Ahmet Kaplan, çeyrek finali geçerek turnuvada son dört sporcu arasına girme başarısı gösterdi. Mersinli milli sporcunun mücadelesi ve elde ettiği yarı final başarısı kentte de gururla karşılandı. Ahmet Kaplan’a yönelik yapılan tebrik mesajında, “Gösterdiğin mücadele, azim ve gurur veren performansın için teşekkür ediyor, seni yürekten tebrik ediyoruz Ahmet Kaplan. Yolun açık, başarıların daim olsun” ifadelerine yer verildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  
 

  HABERCİ SPOR
 

 
  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANE
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA

Mersin Haber