“ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKACAĞIZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKACAĞIZ”


 

Mersin Büyükşehir Belediyespor, Avrupa’dan üzüntülü döndü

Deplasmanda Rusya'nın Dynamo Kursk takımına mağlup olan Mersin Büyükşehir Belediyespor'da, mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor. Genel Menajer Aydın, “Artık önümüzdeki maçlardan alacağımız galibiyetlerle hedefimize ulaşmak istiyoruz" dedi. 

Euroleague Kadınlar A Grubu'nun ikinci maçında Rusya'da oynadığı Euroleague Kadınlar A Grubu'nun ikinci maçında Dynamo Kursk takımına 73-67 mağlup olan Mersin Büyükşehir Belediyespor, grupta 2'de 0 yaptı. Grupta 2 puanla 5. sırada yer alan Mersin ekibi, 135 sayı atarken, 147 sayı yedi. Grupta ilk 4 hedefi bulunan Mersin Büyükşehir Belediyespor, diğer maçlardan alacağı galibiyetlerle hedefine ulaşmak istiyor.

"BİR TÜRLÜ İSTEDİĞİMİZ OYUNLA MAÇLARA BAŞLAYAMIYORUZ"
Maçla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Mersin Büyükşehir Belediyespor Genel Menajeri Melahat Aydın, Avrupa maçlarına bir türlü istedikleri oyunla başlayamadıklarını ifade ederek, "Mersin'de grubun ilk maçında karşılaştığımız BLMA maçında da maça iyi başlayamamıştık. Daha sonra maçta toparlansak da bir türlü öne geçememiş ve maçı kaybetmiştik. Aynı şekilde Dynamo Kursk maçına da iyi başlayamadık. Euroleague'de bütün maçlar zor ve mücadele gücü yüksek geçiyor. O yüzden burada daha iyi mücadele eden, daha çok isteyen maçı kazanıyor. Biz çok iyi mücadele ediyoruz, maçı da çok istiyoruz ama bir türlü istediğimiz gibi maçlara başlayamıyoruz. Bu maçın özellikle ikinci periyotunda maçı kaybettik diyebilirim. Maçın ikinci yarısında hep biz önde oynadık, hep biz daha fazla sayı bulduk ama maçın ilk yarısında ki farkı bir türlü kapatamadık ve mağlup oldu. Ülkemize mağlup döndüğümüz için üzgünüz" diye konuştu.
Daha önlerinde 12 maç olduğunu kaydeden Aydın, "Burada alacağımız her galibiyet bizim için altın değerinde. Grupta Türkiye'den Fenerbahçe'nin de bulunduğu 8 takım var. Biz bu 8 takım arasında ilk 4'e girmeye çalışıyoruz. İlk 2 maçımızda mağlup olduk ama daha her şey bitmedi. Bizim bir hedefimiz ve o hedefe alacağımız galibiyetlerle ulaşacağımızı düşünüyorum. Bunun içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Burada seyircilerimizin de desteğine ihtiyacımız var. Özellikle Mersin'de oynayacağımız maçlarda bize destek vermelerini istiyoruz. Biz oyuncularımıza güveniyoruz. Onlar istediklerinde her takımı yenebiliriz. İlk 4 hedefimize grup maçları sonunda ulaşacağımıza inanıyoruz" şeklinde konuştu. (İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA