15 yaşındaki Selin’den haber alınamıyor


 

Mersin’den Adana’ya babasını ziyarete gelen 15 yaşındaki Selin Uçak’tan, dünden bu yana haber alınamıyor. Ailesinin kayıp başvurusunun ardından ekipler çocuğun bulunması çalışma başlattı.

İddiaya göre, Mersin’de yaşayan Selin Uçak (15), babasını ziyaret için dün Adana’ya geldi. Seyhan ilçesindeki Merkez Park’a giden Selin’den bir daha haber alınamadı. Kızının kaybolmasının ardından babası ve ailesi durumu polis ekiplerine bildirip kayıp başvurusu yaptı. Baba Türker Uçak, kızının beyaz tişört ve lacivert pantolon giydiğini belirterek, görenlerin yetkililere bilgi vermesini istedi. Polis ekiplerinin, Selin’i bulmak için başlattığı çalışma sürüyor. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  
 

  HABERCİ SPOR
 

 
  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANE
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA

Mersin Haber