HAKEME RAĞMEN MUT’LU OLDULAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HAKEME RAĞMEN MUT’LU OLDULAR


 

Hakemlerin agresif tavırları futbolculardan tepki topladı

ALİ ŞANLI

Mersin Süper Amatör Kümede hafta içi mesaisinde zorlu maçlar oynandı. Haftalar ilerledikçe tansiyonu yüksek maçlara sahne olan Süper Amatör Kümede en büyük eleştiriyi hemen hemen her sezon olduğu gibi yine hakemler aldı. Maç sırasındaki yapmış oldukları hataların yanı sıra saha içinde futbolculara ve yedek kulübesine göstermiş oldukları agresif tavırları bıkkınlık noktasına getirdi.
Hakemlerin sürekli konuşulduğu ligde hafta içi mesaisinde yukarı ve aşağıyı yakından ilgilendiren maçta şampiyonluğa oynayan Mut İdman Yurdu Belediyespor, ligde tutunma mücadelesi veren Kuvayi Milliyespor’u 90 + 5’de attığı gol ile 2-1 mağlup etti. İlk yarısı 1-1 berabere biten karşılaşmada son dakikalara büyük baskı kurarak giren Mut İdman Yurdu aradığı golü 90+5 ‘de bulunca ortalık karıştı. Maçı fazla uzattığını, hatta uzatma dakikalarını da uzattığı gerekçe ile Kuvayi Milliye yöneticileri maçın hakemine tepki gösterdi. Son dakikaları çekişmeli geçen maçın ardından kazanan Mut İdman Yurdu puanını 17’ye çıkartarak zirve yarışını sürdürdü. Güçlü rakibine boyun eğen Kuvayi Milliyespor ise aldığı bu mağlubiyet ile 7 puanda kalarak tehlikeli bölgeden uzaklaşamadı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA