PARANIN KAYNAĞI ORTAYA ÇIKTI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

PARANIN KAYNAĞI ORTAYA ÇIKTI!


 

Mersin İdman Yurdu’nda futbolculara dağıtılan 1 milyon 250 bin TL’lik paranın kaynağı belli oldu! Başkan Ali Tekin’in “Cebimden verdim” dediği paranın 1 milyon TL’sinin Mersin Limanı işleticisi MIP’ten, 250 bin TL’sinin de Büyükşehir Belediyesi’nden geldiği ortaya çıktı.

ALİ ŞANLI

Mersin İdman Yurdu’nda teknik heyet futbolcu ve personele yapılan ödemelerle ilgili önemli bir bilgiye ulaştı. Daha önce kulübe aktarıldığı söylenen 1 milyon 250 bin TL paranın Başkan Ali Tekin’in hesabından aktarıldığı bilgisi bazı yöneticiler tarafından kamuoyuna yansımıştı. Başkan Tekin’in katıldığı bir TV programında bu soru kendisine sorulmuş ve başkan, “Paranın nereden geldiğinin ne önemi var” demiş, soruya tepki göstermişti. 
Başkan Tekin’in kulübe aktardığı söylenen paranın kaynağı kısa süre sonra anlaşıldı. Başkan Ali Tekin’in “Cebimden verdim” dediği paranın 1 milyon TL’sinin Mersin Limanı işletici şirketi MIP’ten, 250 bin TL’sinin de Büyükşehir Belediyesi’nden geldiği ortaya çıktı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA