İSTİFASINI GERİ ÇEKTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İSTİFASINI GERİ ÇEKTİ


 

Hafta içinde kamuoyuna yaptığı kısa açıklama ile Tarsus İdman Yurdu Kulübü Başkanlığı görevinden istifa ettiğini belirten ve büyük bir şaşkınlık yaratan Av. Önder Ege, akşam saatlerinde istifasını geri çektiğini söyledi.

Sağlık sorunları bulunduğunu, istifa kararını bu gerekçeyle aldığını kaydeden Av. Önder Ege, geride kalan iki gün içinde fikrinde değişiklik olduğunu ifade ederek, “Benim için Tarsus İdman Yurdu sevgisinin, sağlık sorunlarından dahi daha önce geldiğini hissettim ve bu nedenle istifamı geri çekiyorum” şeklinde konuştu.

İstifa kararını geri çekmesinde başta Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can ve diğer birçok ismin etkili olduğunu vurgulayan Başkan Önder Ege, “Takımı böyle bir süreçte kaderine terk etmem mümkün değildi. Bu anlayış çerçevesinde görevimin başındayım. Başarıya giden yolda karşılaşabileceğimiz maddi ve manevi engelleri tek tek aşacağımıza inanıyorum dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA