MERSİN, ÇIKIŞ PEŞİNDE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN, ÇIKIŞ PEŞİNDE


 

Euroleague Kadınlar A Grubu’nun ilk maçında Fransa’nın BLMA takımına 74-68 mağlup olduktan sonra geçtiğimiz hafta sonu Galatasaray’a da 92-59 yenilen Mersin Büyükşehir Belediyesi, üst üst 2 mağlubiyet birden aldı.

Ligde oynadığı 2 maçta sadece 1'de galibiyet alan turuncu beyazlı ekip, 3 puanla 9. sırada yer alıyor. Bu hafta sonu evinde Bellona AGÜ'yü ağırlayacak olan Mersin ekibi, bu maçı kazanıp, yeniden çıkışa geçmek istiyor.

Galatasaray ve Bellona AGÜ maçlarıyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Mersin Büyükşehir Belediyespor Genel Menajeri Melahat Aydın, Galatasaray karşısında istemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını ifade ederek, “Mağlup olduğumuz için üzgünüz ancak lig maratonu daha uzun. Bu maçı hemen unutup, önümüzdeki maçlara bakacağız" diye konuştu. Bu hafta sonu evlerinde Bellona AGÜ'yü ağırlayacaklarını belirten Aydın, “Rakibimiz ligde 2'de 2 yaptı. Onun da gücünün farkındayız. Bunu bilerek sahaya çıkacağız. Her maç olduğu gibi bu maça da galibiyet parolası ile çıkacağız. Rakibimizi yenmek için elimizden geleni yapacağız. İnşallah elde edeceğimiz galibiyetle yeniden bir çıkış yakalayacağız. Biz oyuncularımıza güveniyoruz” dedi. 
Mersin Büyükşehir Belediyespor, 5 Kasım Cumartesi günü saat 14.00'de Edip Buran Spor Salonu'nda Bellona AGÜ'yü ağırlayacak. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA