YENİLMEZ PERİLERDEN MAÇ DAVETİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YENİLMEZ PERİLERDEN MAÇ DAVETİ


 

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligin’de Yaptığı 5 maçta da galibiyet kazanan Mersin Üniversitesi (MEÜ) A Kadın Basketbol Takımı, Edremit Belediyesi Gürespor ile kendi evinde bugün karşı karşıya gelecek.

Saat 18:00'da, Mersin Üniversitesi 2 No’lu Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek maç öncesi Mersin Üniversitesi Spor Kulübü (MEÜSK) başkan yardımcısı, antrenörleri ve sporcuları Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı’yı ziyaret etti.

A Kadın Basketbol Takımı’nın katıldığı müsabakalardaki başarıları hakkında bilgi veren Doç. Dr. Kar, Rektör Prof. Dr. Çamsarı’yı maça davet etti. Doç. Dr. Kar ayrıca Rektör Prof. Dr. Çamsarı’ya kulüp forması hediye etti ve destekleri için teşekkür etti.
Kadrosunda 11 profesyonel sporcu olan ligin namağlup takımında; İlkay Maşa, Merve Uygül, Gözde Yürük, Ebru Ağar, Pınar Melodi Çalışkan, Nurcan Başaran, Nazlıcan Yalçındağ, Betül Güleç, Zeynep Zilan Şahin, Olena Staschuk ve Özge Karataş yer alıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA