HER ŞEY YOLUNDA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HER ŞEY YOLUNDA


 

Bölgesel Amatör Ligde (BAL) 6. Hafta oynandı. Mersin ekipleri kazanma alışkanlığını sürdürdü.

ALİ ŞANLI

Silifke Belediyespor’un BAY geçtiği haftada Toroslar evinde oynadığı Kilis maçını kazanarak 2’de 2 yaptı. Meskispor ise deplasmanda Ceyhan Doğanspor’u farklı yenerek yükselişini sürdürdü.

ALIŞKANLIK YAPTI
Geçen hafta Körfez İskenderunspor’u deplasmanda devirmenin morali sahaya çıkan Toroslar Belediyespor, Kilis Belediyespor’a sahayı dar etti. Hakemin başlama düdüğü ile rakibinin üzerine yüklenen Toroslar, arka arkaya gerçekleştirdiği atakların karşılığını maçın hemen başında aldı. Dakikalara 7’yi gösterdiği sıralarda sağ taraftan topla buluşan yeni transfer Mustafa yaklaşık 30 metreden sert ve düzgün şutu ağlara takıldı. Belkide haftanın en güzel golünü atan Mustafa bu gol aynı zamanda maçın tek golü oldu. 1-0.  Golü atamanın verdiği öz güven ile rakibinin üstüne yüklenmesine rağmen 2’ci golü bulamayan Toroslar Belediyespor maçı 1-0 kazanarak 2 ‘de 2 yaptı. Toroslar ekibi hafta sonu deplasmanda Ceyhanspor’a konuk olacak.

MESKİ KAZANMAYI SEVDİ
İlk 4 hafta galibiyet yüzü göremeyen Meski Belediyespor, son 2 haftada aldığı galibiyetler ile toparlanarak üst sıralara tırmanmaya başladı. Ceyhan Doğanspor deplasmanın da istekli bir futbol sergileyen Meski ilk yarı rakibi ile karşılıklı pozisyonlarla geçti. İlk yarının bitimine 5 dakika kala golü bulan Meskispor oldu. Maçın 40’cı dakikasında 1-0 öne geçerek soyunma odasına mutlu giden taraf oldu.
İkinci yarıya sahasında bekleyen, rakibin üstüne gelmesini fırsata çeviren Meski 73’cü dakikada Uğur’dan gelen golle rahatladı. Bu gol ile rakibin gardı düştü. Maçta büyük üstünlük kuran Mavi Beyazlılar da skoru 3’e getiren isim bu defa takımın tek yabancısı olan Moussa’dan geldi. Korkarak gittiği deplasmanda farklı galip gelerek zoru kolaya çeviren Meski 90’cı dakikada maçın skorunu belirleyen gol geldi 4-0 diye düşünülürken ev sahibi ekip karşılaşmada şeref sayınsı kaydederek skoru 1-4 getirdi. Meski Belediyespor 2 hafta da 2 galibiyet alarak puanını 9’a çıkartarak 6’cı sıraya oturdu. Meski Belediyespor bu hafta sonu sahasında Tyanaspor’u konuk edecek. Tyanaspor henüz ligde galibiyeti ve beraberliği bulunmuyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA