YENİ KHK, MUŞLU’YU İHRAÇ ETTİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YENİ KHK, MUŞLU’YU İHRAÇ ETTİ!


 

Eğitim-Sen Mersin Şube Başkanı Muşlu, önceki gün çıkartılan 675 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile öğretmenlikten ihraç edildi.

SONER AYDIN

AKP hükümetinin 15 Temmuz darbe girişiminin ardından art arda ilan ettiği Kanun Hükmünde Kararnameler ile (KHK) Eğitim-Sen’e üye öğretmenlerin bir bir meslekten ihraç ediliyor. Daha önce yurt genelinde 11 bin 500 Eğitim-Sen’li öğretmen görevinden ihraç edilmişti. Son yayınlanan 675 sayılı KHK ile Eğitim-Sen Mersin Şube Başkanı Sinan Muşlu da öğretmenlikten ihraç edildi. 

“TÜRKİYE KARANLIK BİR TÜNELDEN GEÇİYOR”
Meslek ihraç edilmesi ile ilgili gazetemize açıklama yapan Muşlu, “Türkiye karanlık bir tünelden geçiyor. Bu karanlığa küçük de olsa ışık tutanlar tasfiye ediliyor. Tüm muhalifler tasfiye tehlikesiyle karşı karşıya. Basın yayın kuruluşları kapatılıyor. Sendikalar, siyasetçiler baskı altına alınıyor. Bizim durumumuz bundan bağımsız değil. Demokrasi için birleşik mücadele olmadan aydınlık karanlığı yenemeyiz. Herkesi demokrasi mücadelesini yükseltmeye çağırıyoruz” diye konuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA