MDOB’DAN MUHTEŞEM KONSER | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MDOB’DAN MUHTEŞEM KONSER


 

Mersin Devlet Opera ve Bale Orkestrası’nın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlaması muhteşem konserle taçlandı.

GİZEM EKİCİ

Mersin 118-U Lions Kulüpleri Federasyonu katkısıyla gerçekleşen konserde genç sanatçıların solo ve toplu olarak seslendirdikleri cumhuriyet temalı eserler sanat severlerin bir kez daha takdirini kazandı. Gece de finalde birlikte seslendirilen İzmir Marşı’yla birlikte Türk Bayraklı balonlar ve Bayraklar muhteşem bir görüntü yarattı.
118-U Lions Kulüpleri Federasyonu Genel Yönetmeni Ln. Ömer Ruhi Eryurt, “Birlik beraberliğin her zaman yanındayız ve bu muhteşem konsere destek vermemize olanak veren Kültür Bakanlığı müdürlüğüne çok teşekkür ederken Mersin Lions Kulüplerine bu organizasyondaki emeklerine, oluşuma destek veren Adana kulüplerine ve bizi yalnız bırakmayan bütün cumhuriyet aşığı konuklarımıza, emeği geçen devlet sanatçılarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.  Eryurt konuşmasının ardından Lions Kulüpleri Federasyonu adına Koro şefi Aytuğ Ülgen’e, sanatçılara plaket ve teşekkür belgelerini takdim etti. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA