ÇOCUKLARA ÜST SOLUNUM YOLU HASTALIKLARI ANLATILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇOCUKLARA ÜST SOLUNUM YOLU HASTALIKLARI ANLATILDI


 

Tarsus Sadık Eliyeşil Ortaokulu öğrencilerine, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Aykut Bozan üst solunum yolu hastalıkları hakkında bilgi verdi

Haber Merkezi

Mersin’in Tarsus ilçesinde Kent Konseyi Sağlık Komisyonu ve Medical Park Tarsus Hastanesi işbirliğiyle, Sadık Eliyeşil Ortaokulu öğrencilerine yönelik ve üst solunum yolu hastalıklarıyla ilgili eğitim çalışması yapıldı. Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Aykut Bozan’ın verdiği eğitime, Kent Konseyi Sağlık Komisyonu üyeleri de katıldı.
HASTALIK DÖNEMİ
Yaklaşık 90 öğrenciye 2 ayrı sınıfta verilen eğitimde Op. Dr. Aykut Bozan, daha çok sonbahar ve kış aylarında görülen üst solunum yolu hastalıklarını ve belirtilerini anlattı. Hastalıklardan korunma konusunda da bilgi veren Op. Dr. Bozan, el hijyeni ve hasta kişilerden uzak durulmasının, en önemli önlemler arasında yer aldığını belirtti. Op. Dr. Aykut Bozan daha sonra çocuklardan gelen soruları yanıtladı.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA