HER AN GİDEBİLİR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HER AN GİDEBİLİR!


 

İstifalar ile sarsılan Mersin İdman Yurdu’nda bir şok daha! Son 3 aylık döneme ilişkin alacağı nedeniyle sözleşmesi gereği boşa çıkan Sırp defans oyuncusu Mitrovic, her an gidebilir!

ALİ ŞANLI

Krizler ve istifalar ile çalkalanan Kırmızı-Lacivertli kulüpte büyük bir şok daha yaşanıyor. Yönetimin çözüm üretmesi gereken sorunlar yerine, polemiklere neden olacak girişimlerde bulunması takımda işlerin kötü gitmesine neden oluyor.
Balıkesir mağlubiyeti sonrasında morallerin bozuk olduğu takımda Mitrovic skandalı yaşandığı ortaya çıktı. Son 3 aylık döneme ilişkin alacağı nedeniyle sözleşmesi gereği boşa çıkan Sırp defans oyuncusu Mitrovic, her an gidebilir!
 
BUGÜN SAAT 17:00’YE KADAR ÖDEME YAPILMAZSA GİDECEK!
Milan Mitrovic’in bugüne kadar alacakları için yönetime iki defa süre verdiği ancak çözüm üretilmemesi nedeniyle, sözleşmesinden doğan tek taraflı fesh hakkını kullanmak için harekete geçtiği öğrenildi. Yönetime son olarak bugün saat 17:00’ye kadar süre veren Mitrovic, alacağının ödenmemesi halinde şehri terk edecek.
Halen transfer yasağı nedeniyle zor günler geçiren Mersin İdman Yurdu’nda Mitrovic’in de ayrılması durumunda defansın çökeceği, maç kazanma oranının zayıflayacağı ve Ocak ayına kadar hedeflenen 15 puanın çok gerisinde kalınacağı endişeleri yaşanıyor. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA