Mustafa Kurtuldum MSK’da


 

Türkiye Basketbol Ligi’nde yeni sezonda mücadele edecek Mersin Spor Kulübü (MSK), kadro yapılanmasının ilk transferini açıkladı. Mersin temsilcisi, son olarak Aliağa Petkimspor forması giyen başarılı forvet Mustafa Kurtuldum’u renklerine bağladı.

Haber Merkezi

 

Kulüpten yapılan açıklamada, “Yeni sezon kadro yapılanmamızın ilk adımını, Türk basketbolunun değerli ve şampiyonluklar yaşamış isimlerinden Mustafa Kurtuldum ile atıyoruz.

Anadolu Efes Spor Kulübü altyapısından yetişen, U16 ve U18 milli takımlarında defalarca ülkemizi temsil eden 2001 doğumlu ve 1.91m boyundaki forvet oyuncumuz, kariyerine Anadolu Efes ile Basketbol Süper Ligi ve Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket ile TBL şampiyonlukları sığdırmıştır. Son olarak Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Aliağa Petkim forması giyen Mustafa Kurtuldum’a, Mersin Spor Kulübü ailesine hoş geldin diyor, şehrimizin hedefleri doğrultusunda başarılarla dolu bir sezon diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  
 

  HABERCİ SPOR
 

 
  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANE
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA

Mersin Haber