Kural tanımayan sürücüyü polis affetmedi


 

Mersin’de kırmızı ışık ihlali ve tehlikeli şerit değiştiren iki sürücüyü araç kamerasından tespit eden polis ekipleri, 20 bin TL ceza uyguladı, ehliyetlerine de el koydu.

Haber Merkezi

 

Mersin'de kırmızı ışık ihlali ve tehlikeli şerit değiştiren iki sürücüyü araç kamerasından tespit eden polis ekipleri, 20 bin TL ceza uyguladı, ehliyetlerine de el koydu.

Mersin'de araç kamerasındaki trafik ihlali görüntüleri üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi ekipleri çalışma yaptı. Polis ekipleri, görüntülerden Mezitli ilçesi GMK Bulvarı üzerinde kırmızı ışık ihlali yaparak ve tehlikeli şerit değiştirerek trafik güvenliğini tehlikeye atan iki araç sürücüsünü tespit etti. Minibüs sürücüsü Y.Y.'ye 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu'nun 47/1-B maddesi kapsamında kırmızı ışık ihlalinden 5 bin TL trafik idari para cezası kesildi. Otomobil sürücüsü S.S.'ye ise aynı kanunun 47/1-B ve 46/2-C maddeleri kapsamında kırmızı ışık ihlali ve tehlikeli şerit değiştirme suçlarından toplam 15 bin TL idari para cezası kesildi.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  
 

  HABERCİ SPOR
 

 
  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANE
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA

Mersin Haber